Καλημέρα έχω αυτή την ρομ 10.0. 2.0 stable σε redmi note 5 έχει βγει πιο καινούργια??
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούκαι εγω εχω την ιδια ερωτηση , εχω xrtv arωma 9.5 stable 9.5.2.0 σε redmi pro μπορώ να την περάσω από πάνω; δεν με ψήνει ιδιαίτερα να κάνω φορματ με τόσες εφαρμογές που έχω από της τράπεζες και την δουλειά μου! εχω και ενα redmi pro 3 που σκέφτομαι να την περάσω απο πάνω και δεν θέλω να κάνω φορματ.Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Αν και ένα FR είναι καλό όταν αλλάζουμε MIUI Version (από 9 σε 10), παρ'όλα αυτά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι απαραίτητο, και μπορείς να την περάσεις από επάνω.Αν αντιμετωπίσεις προβλήματα, μόνο τότε κάνε FR και Flash πάλι την ROM.Ο/H dbeast έγραψε:
Καλησπέρα. Έβαλε κανένας τη Miui 10? Εντυπώσεις; Εχω ένα Mi6 με τη stable 9.5 aroma Ελληνική. περνάω τη 10 οπως είναι ή χρειάζεται factory reset?
Συμφωνώ και επαυξάνω!!! Very good job guys!!!!Ο/H Aris Dinovitsis Deauville έγραψε:
Καλημέρα και χρόνια πολλά.
Στο mi4c Libra μου εγκαταστάθηκε μια χαρά.Η πρώτη εντύπωση είναι καλή σε ότι αφορά με την μπαταρία.Η κατανάλωση της μπορώ να πω ότι έχει μειωθεί δηλαδή περίπου 9ωρες αναμονή έκαψε 2% σερφαρισμα ένα δίωρο έκαψε περίπου 14% που θα είχα περάσει το 22-25% με τη προηγούμενη stable. Δεν είδα θερμοκρασίες παράξενες η φωτογραφική πάει μια χαρά ...εάν κάτι παρατηρηθεί θα αναφερθεί.
Καλή χρονιά σε όλους δημιουργική και γεμάτη από υγεία και αγάπη.
Καλό είναι να πάρεις ένα Backup από το TWRP Recovery πριν από το Flash.Ο/H wolfman έγραψε:
και εγω εχω την ιδια ερωτηση , εχω xrtv arωma 9.5 stable 9.5.2.0 σε redmi pro μπορώ να την περάσω από πάνω; δεν με ψήνει ιδιαίτερα να κάνω φορματ με τόσες εφαρμογές που έχω από της τράπεζες και την δουλειά μου! εχω και ενα redmi pro 3 που σκέφτομαι να την περάσω απο πάνω και δεν θέλω να κάνω φορματ.
Την Developer την πέρασες με FR και καλά έκανες.Ο/H geortzan έγραψε:
Είχα την Developer AROMA 8.12.20 που την πέρασα με Factory Reset. Αλλά σχεδόν όλες οι εφαρμογές μου κράσαραν και πέρασα την Stable v10 στο Nikel μου αλλά και με αυτήν κρασάρουν οι περισσότερες εφαρμογές.
Τι θα μπορούσα να κάνω;
Δεν γίνεται έτσι...Ο/H geortzan έγραψε:
Όχι, απλά την πέρασα από πάνω και έκανα clear την cache.
Όχι ακόμη, δεν έχουμε νεώτερη..Ο/H bilis1234 έγραψε:
Καλημέρα έχω αυτή την ρομ 10.0. 2.0 stable σε redmi note 5 έχει βγει πιο καινούργια??