Ωραια. Ευχαριστω για την βοηθεια

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕίναι μέσα στο φάκελο xiaomi-miui-hellas/dolby αλλά πρέπει να έχεις βάλει και το Magisk για να σου δουλέψει, επειδή είναι ADD-On του Magisk και πάει παρέα...Ο/H Mower έγραψε:
to dolby atmos παιδια που μπορω να το βρω μεσα στην aroma stable την τελευταια? Την εβαλα αλλα δεν υπαρχει.
Μέσα στο Zip της ROM αναφέρομαι και όχι στην συσκευή βρε..Ο/H Mower έγραψε:
Γιατι δεν βρισκω αυτον τον φακελο? Κοίταξα και με το es explorer pro και με το root explorer που ηταν ηδη εγκατεστημενο. Μηπως ψαχνω σε λαθος φακελους?
Αν έχεις την AROMA ROM, θα πρέπει να επιλέξεις μαζί με το Dolby και το Magisk για να στα κάνει εγκατάσταση και θα είσαι οκ.Ο/H Mower έγραψε:
αααα. Αρα κανω unzip την ρομ και το dolby με το magisk τα βαζω στην συσκευη και τα κανω εγκατασταση αν καταλαβα καλα
Τρέξε πάλι την εγκατάσταση της AROMA και επέλεξε τροποποίηση εγκατάστασης, επέλεξε Magisk & Dolby, και προφανώς θα στα περάσει όλα.Ο/H Mower έγραψε:
Την aroma εχω εγκαταστησει. Ωραια ευχαριστω.
Να σου σβήσει ? Εξαιρετικά χλωμό.Ο/H Mower έγραψε:
Δεν εχει ετσι φοβο να μου σβησει κατι? Επειδη εχω στησει ηδη ξανα τις εφαρμογες και τα αρχεια