Ωραία θα το δοκιμάσω.
[Stable] MIUI V10.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων ROM) Ενημέρωση 02/09/2019
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
-
Καλησπέρα στην ομάδα. Έβαλα στο kenzo τη νεα ρομ απο 9.5.3 σε 10 χωρις fr και ολα πήγαν καλά.. πολυ καλη ρομ και η μπαταρία εχει βελτιωθεί. Το μονο που μου κανε ειναι να μου βγαλει μια φορα για κρασαρισμα της google, εκανα εκκαθάριση δεδομένων και δεν μου το ξαναεβγαλε. Μια ερώτηση για οποιον εχει kenzo , οταν μπαίνετε στην οθονη του ρολογιού- ξυπνητηριου εχει φόντο και ασπρα γραμματα;
-
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_arΩma_Stable_V10.2.1.0.zip ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΩ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
Δοκιμασα να περασω το magisk και το dolby atmos και μεσω τροποποίησης εγκατάστασης απ το aroma installer αλλα και ως απλο zip χειροκινητα απο το TWRP. Το magisk μου το εμφάνιζει ως οικονιδιο μεσα στα apps αλλα το dolby atmos ενω εγραψε ότι εγκαταστάθηκε δεν το βρίσκω πουθενα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Στο magisk μου λεει να κατεβασω την 18 έκδοση παταω ναι την κατεβαζει και μου λεει απευθείας εγκατάσταση προτείνεται παταω ναι και οταν παρι να το περασει βγαζει failed.
-
Ο/H Mower έγραψε:
Δοκιμασα να περασω το magisk και το dolby atmos και μεσω τροποποίησης εγκατάστασης απ το aroma installer αλλα και ως απλο zip χειροκινητα απο το TWRP. Το magisk μου το εμφάνιζει ως οικονιδιο μεσα στα apps αλλα το dolby atmos ενω εγραψε ότι εγκαταστάθηκε δεν το βρίσκω πουθενα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Στο magisk μου λεει να κατεβασω την 18 έκδοση παταω ναι την κατεβαζει και μου λεει απευθείας εγκατάσταση προτείνεται παταω ναι και οταν παρι να το περασει βγαζει failed.
-
-
-
Ο/H Mower έγραψε:
Οτι ειχε περασει η aroma με την τυπικη εγκατασταση εχει μεσα, Εχει και το supersu μεσα αλλα δεν το εγκατεστησα εγω, ηταν μεσα στην ρομ. Αυτο φταιει που δεν εμφανιζεται το dolby atmos?
-
-
Ο/H Mower έγραψε:
Αν κανω παλι flash την ρομ με προσαρμοσμενη εγκατασταση θα χαθει κατι απ ολο το στησιμο? Αρχικα ειχα κανει καθαρη εγκατασταση με την επιλογη τυπικη εγκατασταση και περασε απο μονο του το Supersu.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0