[Stable] MIUI V10.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων ROM) Ενημέρωση 02/09/2019
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
-
Τελείωσαν οι αργίες στην κίνα μήπως δούμε καμιά καινούρια
-
Παλιά στο πληκτρολόγιο κλήσης, είχε και ελληνικούς χαρακτήρες, τώρα δεν το βλέπω. Υπάρχει τρόπος να το προσθέσουμε ;
-
Πόσο παλιά δηλαδή; Εγώ στην 9.2 δεν έχω Ελληνικά γράμματα
-
Προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση σε chiron την XTRV προερχόμενος από Lineage με το τελευταίο επίσημο TWRP.
Κάνω wipe σχεδόν τα πάντα εκτός του storage, φλασάρω την XTRV και μένω για πάντα στο XTRV ARΩΜΑ screen με τις τρεις τελίτσες να αναβοσβήνουν.
Κάνω κάτι λάθος στη διαδικασία;
Ευχαριστώ.
Edit:
Έστρωσε με format data -
-
Εν γένει ναι αλλά αν προέρχεσαι από το Lineage υπάρχει ένα λεπτό σημείο. Θα πρέπει να γνωρίζεις αν είσαι κρυπτογραφημένος ή όχι. Το επίσημο Lineage απαιτεί κρυπτογράφηση του /data partition προκειμένου να κάνει boot χωρίς άλλες παρεμβάσεις από την πλευρά του χρήστη. Όσοι είναι μη κρυπτογραφημένοι πρέπει να φλασάρουν κάθε φορά lazyflasher (ή άλλο mod που απενεργοποιεί το force encrypt στο boot image). Ως εκ τούτου όσοι χρήστες με κρυπτογραφημένο /data επιθυμούν να επιστρέψουν στο MIUI, καλό θα είναι να επιστρέφουν (εκτός από τα γνωστά wipes) ΚΑΙ με format data. Δεν είναι απαραίτητο το πέρασμα fastboot ROM. Μοναδική εξαίρεση είναι να διαθέτουν TWRP που υποστηρίζει πλήρως την κρυπτογράφηση ώστε να μπορούν να δουλεύουν με αυτό τα edify scripts των MIUI ROMS χωρίς προβλήματα. Δυστυχώς δεν διαθέτουν όλες οι συσκευές τέτοια TWRP.Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο σωστός τρόπος είναι fastboot με miflash χωρίς κλείδωμα και μετά twrp, xtrv.
Αυτά τα ολίγα για να γνωρίζουμε και το γιατί κάνουμε κάποια πράγματα. -
9.2 xtrv είχα και μου έβγαζε και ελληνικά και λατινικάΟ/H billphone έγραψε:
-
Και εμένα στην 9.2 έχει και ελληνικά κάτω από τα αγγλικά...
-
Ο/H Kmarkou έγραψε:
9.2 xtrv είχα και μου έβγαζε και ελληνικά και λατινικάΟ/H billphone έγραψε:
Δεν υπάρχουν Ελληνικά στην 9.2 στο Mi5Ο/H epantis έγραψε:
Και εμένα στην 9.2 έχει και ελληνικά κάτω από τα αγγλικά...
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0