Όποιος ενδιαφέρεται για Global beta tester Global Beta Testers Wanted For Redmi Note 6 Pro: Requirements, Privileges, More! - Recruitment - Xiaomi MIUI Official Forum
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 6 Pro
-
-
Ο/H markito έγραψε:
Όποιος ενδιαφέρεται για Global beta tester Global Beta Testers Wanted For Redmi Note 6 Pro: Requirements, Privileges, More! - Recruitment - Xiaomi MIUI Official Forum
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H dentnick έγραψε:
Ο/H markito έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H dentnick έγραψε:
Ο/H markito έγραψε:
Η beta λογικά θα αρχίσει αρχές Δεκεμβρίου -
Ένα παράξενο πράγμα.Δοκιμασα να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο και ξεκλείδωσε απευθείας. Τι παίζει;
Το είχες τεσταρει μήπως ήταν ξεκλείδωτο;
-
Ο/H pasxalis έγραψε:
Ένα παράξενο πράγμα.Δοκιμασα να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο και ξεκλείδωσε απευθείας. Τι παίζει;
Ο/H markito έγραψε:
Ο/H dentnick έγραψε:
Ο/H markito έγραψε:
Η beta λογικά θα αρχίσει αρχές Δεκεμβρίου
Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
-
Ο/H topmar έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Να μοιραστώ την δικιά μου εμπειρία από Note 6 Pro 4/64 Global (Infoquest) λίγων εβδομάδων. Έχει MIUI 9.6.6.0 σταθερή out of the box και ήρθε ενημέρωση MIUI 9.6.10.0.OEKMIFD σταθερή 1,6GB, η οποία δεν εφαρμόστηκε ακόμα. Ίσως βελτιώνει κάτι ουσιαστικό, ίσως καταστρέφει την αυτονομία όπως αναφέρουν διάφοροι στα forum. Με Open Camera σε ρύθμιση για 4K Video γράφει σε FullHD, δηλαδή όσο και με το stock app, αρκετά περίεργο και ανεξήγητο. Μετά από δοκιμή σε Redmi 4X 3/32 και Redmi Note 4 4/64, μόνο στο Note 4 δούλεψε το 4Κ video (όλα Infoquest). Φωτογραφίες την ημέρα μια χαρά όπως όλα τα κινητά, τις υπόλοιπες ώρες σούπερ για social media, σε PC ασχολίαστες (4000x3000Pixel, AI on, HDR off, 1,79ΜΒ μέγεθος, η λεπτομέρεια έχει χαθεί εντελώς, την ημέρα το αντίστοιχο μέγεθος φτάνει τα 5,6ΜΒ!!!). Έχει πολύ δρόμο ακόμα στο τομέα μάλλον... Και όπως όλα τα κινητά και τα καλύτερα PC εννοείται ότι θα κολλήσει στιγμιαία, και Snapdragon 10000 να έχει και 40GB ram (άδεια rom, 17 εφαρμογές όλες κ όλες , Lite εκδόσεις, 3 ανοιχτές)… Φωτεινότητα οθόνης και Light sensor έχει θέματα (σε άλλες μάρκες το βάζεις αυτόματο και το ξεχνάς). Γενικά, μια καλή λύση overall σε mid-range, δεν είναι τόσο μεγάλο όσο φαίνεται, συνηθίζεται… Αστείο να σου έρχονται ενημερώσεις στα ινδικά προκειμένου να έχεις face unlock που βολεύει πολύ! Καλή συνέχεια!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες