Σήμερα το βράδυ ήρθε ενημέρωση OTA MIUI V10.0.4.0.OEKMIFH Σταθερή 1,6GB, η οποία επίσης ΔΕΝ θα περαστεί άμεσα… το θέμα με τις περιοχές (Ινδία, Ρωσία, Γερμανία κτλ) για να έχεις τις λειτουργίες του κινητού που δεν υποστηρίζονται στην Ελλάδα αρχίζει να κουράζει…
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 6 Pro
-
-
Ο/H Coolmatter έγραψε:
Ο/H pasxalis έγραψε:
Ένα παράξενο πράγμα.Δοκιμασα να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο και ξεκλείδωσε απευθείας. Τι παίζει;
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σε εμένα γράφει ότι θέλει άλλες 300 και ώρες.
-
Καλησπέρα παιδιά, επειδή σκέφτομαι να πάρω τη συσκευή ήθελα να ρωτήσω οι ειδοποιήσεις (εικονίδια) φαίνονται πάνω στην γραμμή λόγω του notch η όχι?
-
Ο/H drivth έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά, επειδή σκέφτομαι να πάρω τη συσκευή ήθελα να ρωτήσω οι ειδοποιήσεις (εικονίδια) φαίνονται πάνω στην γραμμή λόγω του notch η όχι?
Ο/H Coolmatter έγραψε:
Ο/H drivth έγραψε:
Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει το notch, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.
Δεν θα με ενοχλούσε, μια και εμφανίζονται pop-up. -
Ο/H drivth έγραψε:
Ο/H Coolmatter έγραψε:
Ο/H drivth έγραψε:
μετά από ένα μήνα χωρίς Xiaomi επανέρχομαι από αύριο με το note 6 pro!!Επειδή έμεινα λίγο πίσω, υπάρχει ελληνική ρομ για το συγκεκριμένο?η διαδικασία ξεκλείδωμα ισχύει κανονικά??
-
Ο/H George 21 έγραψε:
μετά από ένα μήνα χωρίς Xiaomi επανέρχομαι από αύριο με το note 6 pro!!Επειδή έμεινα λίγο πίσω, υπάρχει ελληνική ρομ για το συγκεκριμένο?η διαδικασία ξεκλείδωμα ισχύει κανονικά??
Beta ρομ δεν έχει βγει ακόμα.
Προς αρχές Δεκέμβρη έχουν πει -
Επέστρεψα με το νοτε 6!! ερώτηση...φοραει . global stable 10.0.4.0. αν περάσω την global dev από πάνω ολα καλα φαντάζομαι ε??δεν θα εχβ θέμα? Επίσης η Dev υα είναι Android 8 η έχει πάει 9???
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες