Εβαλα το twrp 3.2.3 blue ειναι το σωστο;
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 6 Pro
-
-
Ο/H vvnks έγραψε:
Εβαλα το twrp 3.2.3 blue ειναι το σσωστο
-
Ευχαριστω
-
Έρχεται και η δική μου η ώρα για ξεκλείδωμα σε 2 μέρες. Κάθε φορά θα χρειάζεται format ή άπαξ ?
Έτσι και αλλιώς δεν γίνεται format με το ξεκλείδωμα ή πάλι αλλού ταξιδεύει ο νους ?
Τα φιλιά μου από τα χιονισμένα βουνά της Αυστρίας -
Ο/H whoknowsss έγραψε:
Έρχεται και η δική μου η ώρα για ξεκλείδωμα σε 2 μέρες. Κάθε φορά θα χρειάζεται format ή άπαξ ?
Έτσι και αλλιώς δεν γίνεται format με το ξεκλείδωμα ή πάλι αλλού ταξιδεύει ο νους ?
Τα φιλιά μου από τα χιονισμένα βουνά της Αυστρίας
-
Ουφ!!!Ευχαριστώ
Άντε και με το καλό να μας έβρει ο νέος -
Καλημέρα καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους!
Καθώς πλησιάζουν οι μέρες για το ξεκλείδωμα, διάβαζα έναν οδηγό στο XDA για το πως ξεκλειδώνεις, περνάς custom recovery και κάνεις root στην κινητάρα μας. Όχι ότι δεν το έχω ξανακάνει απλά κάθε συσκευή έχει τις δικές της "ιδιοτροπίες"
Ο οδηγός είναι εδώ για όποιον θέλει να τον διαβάσει...
Στον οδηγό λοιπόν αναφέρεται ένα έξτρα βήμα μετά το ξεκλείδωμα που έχει να κάνει με το DM Verity και το encryption και την απενεργοποίησή τους. Κάτι παρόμοιο αναφέρεται και στον πολύ καλό οδηγό για το Note 5 από τον George Kaggelaris (φλασάροντας το αρχείο dummy.img) αλλά σε εκείνον τον οδηγό φλασάρεται πριν από το twrp. Φαντάζομαι δε θα υπάρχει πρόβλημα αν συνδυαστεί με το δικό μας recovery έτσι; -
Ο/H mplevris έγραψε:
Ο/H vvnks έγραψε:
Εβαλα το twrp 3.2.3 blue ειναι το σσωστο
Αυτό το twrp 3.2.3 blue σε τι διαφέρει; Πού το βρίσκουμε; -
Καλησπέρα και καλή χρονιά από τα κρύα!
Επιτέλους ξεκλείδωτο, ακολούθησα την διαδικασία εγκατάστασης της ελληνικής rom κλπ.. Πέρασε η τελευταία arwma αλλά παρατηρώ ότι σε recovery μπαίνει μόνο με το κουμπί τερματισμό και το volume up. Σαν επιλογή (όπως εμφανιζόταν τουλάχιστον στο mido), όταν πατάω το κουμπί τερματισμού, δεν υπάρχει. Συνήθως κάνει θα επανεκκίνηση και στο δεύτερο ταυτόχρονο πάτημα μπαίνει σε recovery. Το Dolby atmos δεν το δέχεται με τίποτα..
Αυτά νομίζω για αρχή..
Σκέψεις κανείς ? -
Twrp όπως τα περιγράφεις με power και +
Fastboot με power και -
Dolby μόνο σαν module του magisk. -
Ειχα αρχίσει να ανησυχώ ότι πάλι σαν τα μούτρα μου την έκανα την διαδικασία...
Dolby ούτε από το magisk
Ευχαριστώ πολύ πάντως -
Για να μπαίνειςTWRP από το κουμπί power θα πρέπει να πας ρυθμίσεις/πρόσθετες ρυθμίσεις/επιλογές προγραμματιστών και να ενεργοποιήσεις το extended power menu
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες