Γενική συζήτηση για το Redmi Note 6 Pro
-
-
Μια χαρά είναι η κάμερα. Εξάλλου για να περάσεις gcam πρέπει να βρεις τροποποιημένο apk που να λειτουργεί σωστά στη συσκευή μας και δε νομίζω να υπάρχει (ακόμα)
-
com.google.android.GoogleCamera-2.7.008_(2130300-30)-27008130-minAPI19 λειτουργει με τη Global 10 stable 10.0.5.0
-
Ο/H agmg έγραψε:
Μια χαρά είναι η κάμερα. Εξάλλου για να περάσεις gcam πρέπει να βρεις τροποποιημένο apk που να λειτουργεί σωστά στη συσκευή μας και δε νομίζω να υπάρχει (ακόμα)
-
Δοκιμάζεις και βλέπεις. Αν έχεις καλύτερα αποτελέσματα το κρατάς. Αν όχι επιστρέφεις σε στοκ
-
Καλή χρονιά σε όλους!
-
-
Προσπαθώ να κατεβάσω το netflix και δεν κατεβαίνει. Λέει ότι δεν είναι συμβατή η συσκευή... Υπάρχει λύση γιαυτό???
-
Ο/H Leonidaspod έγραψε:
Προσπαθώ να κατεβάσω το netflix και δεν κατεβαίνει. Λέει ότι δεν είναι συμβατή η συσκευή... Υπάρχει λύση γιαυτό???
-
-
Ο/H agmg έγραψε:
Ο/H utitle έγραψε:
-
Και εγώ σε φακέλους βάζω τις εφαρμογές μου αλλά δεν είδα κάτι τέτοιο για αυτό μου φάνηκε περίεργο.
Βγάλε τις εφαρμογές όλες από τον φάκελο αυτό (ώστε να εξαφανιστεί) και μετέφερέ τις σε έναν νέο να δεις...
Ή δοκίμασε να κλείσεις το διακόπτη που λέει "Προτεινόμενες εφαρμογές" ο οποίος εμφανίζεται όταν κάνεις κλικ πάνω στο όνομα του φακέλου για να το αλλάξεις...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες