ξέρουμε μήπως πότε θα το φέρει η xiaomi Ελλάδας;;
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 6 Pro
-
-
Τον άλλον μήνα από ρώτησα σήμερα.
-
μάλλον και εγώ σ' αυτό θα καταλήξω γιατί το note 5 δεν το βλέπω και πολύ διαθέσιμο στα σκρουτζομάγαζα....
Είναι και το MiA2 στα υπόψη....
θα δούμε -
-
Ερώτηση για PIP.
Ενώ το Netflix, Google Duo και Google maps παίζουν μια χαρά, το YouTube δεν παίζει ενώ είναι ενεργοποιημένο.
Γνωρίζει κάποιος τίποτα επί του θέματος;
Ευχαριστώ
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα, βάζω ένα θέμα στο κινητό και μετά από λίγη ώρα(1-2 ώρες) επιστρέφει στο στοκ.
Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει και πως μπορώ να το εμποδίσω από το να γίνεται; -
-
Ναι.
-
Καλησπέρα στο team, με δεδομένο budget 210 ευρώ και πολύ ψημένος με redmi note 6 pro (4/64gb) από σκρουτζομάγαζο (λόγω επιπλέον εγγύησης 1 χρόνο και λόγω βαρεμάρας για να περιμένω από κίνα) το προτείνεται σαν αναβάθμιση από redmi note 3 (3/32); Κάποιος κάτοχος για μια overall άποψη επίσης; Ευχαριστώ!!!
-
Αν δεν σε πειράζει το notch, όρμα του!
Διαφορετικά κοιτάς redmi note 5, μερικούς μήνες παλιότερο με ελαφρώς χειρότερη κάμερα, όμως κατά τα άλλα ίδιες συσκευές. -
Ο/H EvangeliaK έγραψε:
Αν δεν σε πειράζει το notch, όρμα του!
Διαφορετικά κοιτάς redmi note 5, μερικούς μήνες παλιότερο με ελαφρώς χειρότερη κάμερα, όμως κατά τα άλλα ίδιες συσκευές.
-
Απλά θέλω να προσθέσω ότι είχα ένα Redmi Note 3 SE 3/32 και τώρα έχω το Redmi Note 6 Pro 3/32.
Σαν ποιότητα οθόνης και κάμερας για τα δικά μου δεδομένα είναι εξαιρετικό.
Δυστυχώς όμως σαν επεξεργαστής νομίζω ότι το Redmi Note 3 SE ήταν καλύτερο.
Ακόμα με ενοχλεί το γεγονός ότι για να έχω face unlock πρέπει να δηλώσω Ινδία για χώρα.
Στο Redmi Note 6 Pro τρέχω ότι έτρεχα και Note 3 SE και μπουκώνει άσχημα.
Υπάρχει περίπτωση να φταίει το MIUI 9 γιατί στο Note 3 SE είχα το 10;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες