Έχεις ή έχει χάλια σύνδεση.
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 6 Pro
-
-
Στο ίδιο δίκτυο το έχω δοκιμάσει 50mbps γραμμή. Ή κάμερα η δικιά μου για κλάματα. Το άλλο κινητό της φίλης είναι το redmi note 5 και εγώ την βλέπω πεντακάθαρα. Παίζει να έχει πρόβλημα η κάμερα μου ή το έχεις και άλλος αυτό το πρόβλημα?
-
Ο/H Fontas Papapavlou έγραψε:
Γειά χαρά σε όλους. Έχω το εξής πρόβλημα. Όταν κάνω κλήση μέσω viber εμφανίζομαι στον συνομιλητή με πολλά pixel ξέρει κανείς τι παίζει?
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Το έχει και άλλος αυτό το πρόβλημα με την μπροστινή κάμερα? Με χρήση viber
-
Ο/H Fontas Papapavlou έγραψε:
Το έχει και άλλος αυτό το πρόβλημα με την μπροστινή κάμερα? Με χρήση viber
Ο/H EvangeliaK έγραψε:
Καλημέρα. Δεν αλλάζεις γλώσσα, μόνο περιοχή.
Κάποιες επιπλέον εφαρμογές θα εγκατασταθούν (ανάλογα με την περιοχή).
Το face unlock το δοκίμασα για μερικές ώρες μόνο όταν πρωτοαγόρασα το note 5.
Θέλει δουλειά για να δουλέψει σωστά και με ασφάλεια.
- Σε τι επιρεαζει αν βάλουμε περιοχή Ρωσία η Ινδία για να δουλέψει το face unlock? Θα έχουμε κάπου πρόβλημα σε σχέση με το "Ελλάδα"?
- Σε τι επιρεαζει αν βάλουμε περιοχή Ρωσία η Ινδία για να δουλέψει το face unlock? Θα έχουμε κάπου πρόβλημα σε σχέση με το "Ελλάδα"?
-
Σε τίποτα, άντε καμία ειδοποίηση για γιορτή στην χώρα που θα βάλεις
-
Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει ο τρόπος που δείχνει στον φυλλομετρητή όταν αλλάζω χώρα
Καλησπέρα, από σήμερα δουλεύω το Note 6, αντικαθιστώντας το προηγούμενο 5αρι μου.
Ένα παράξενο πρόβλημα που έχω δει είναι το ότι δεν μπορεί να συνδεθεί ο λογαριασμός της εφαρμογής UC Browser για να επανέλθουν τα δεδομένα (history, bookmarks, saved sites κλπ). Βγάζει ένα error σύνδεσης στο Google, αυτό που επισυνάπτω. Αλλά και με το account number του UC Browser να προσπαθήσω να συνδεθώ, δεν αναγνωρίζει το password, ούτε δίνει την δυνατότητα reset, πάλι με error μήνυμα.
Έχει κι άλλος το ίδιο θέμα μήπως;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει πως θα δω το μοντέλο κάμερας που χρησιμοποιεί το τηλέφωνο?
-
Μέσ' από το CIT menu συνήθως. Πάτησε επαναλαμβανόμενα πάνω στο kernel μέσα στο about phone και θα σε βάλει στο μενού.
-
Ευχαριστώ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες