Γενική συζήτηση για το Redmi Note 6 Pro
-
-
Ευχαριστώ Αποστόλη. Να είσαι καλά.
-
Έχει και άλλο ένα στη σελίδα τους. Για ρίξε του μια ματιά. Δεν ξέρω αν είναι με μαγνητική μπροστινή.
-
-
Λοιπόν έχοντας δουλέψει για κάμποσο με την XTRV miui 10.8.12.6 μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι το κινητό πάει πολύ καλύτερα από ότι πριν με την Global stable V10.0.5.0,είναι πιο γρήγορο και πιο "smooth"
Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν λειτουργεί το Face unlock,το είχα συνηθίσει , μια και δεν υπάρχει η επιλογή περιοχής για να επιλέξεις "Ινδία"αλλά από ότι διαβάζω θα διορθωθεί με επόμενο update
Ευχαριστώ πολύ όσους προσπαθούν για αυτό το ωραίο αποτέλεσμα -
Πολύ καλησπέρα σας!Πριν λίγο μου ήρθε δώρο το Redmi note 6 pro (κοκκινάκι) με εκατεστημένη την : V10.0.5.0.OEKMIFH
Το δοκίμασα για ξεκλείδωμα αλλά μου δίνει αναμονή 360(!!!!!!) ώρες
Μπορεί κάποιος,αν γνωρίζει, να μου πει αν υπάρχει τρόπος να το παρακάμψω?
Αν όχι,ποια είναι τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσω όταν έρθει η ώρα με το καλό, γιατί ζαλίστηκα με το ψάξιμο.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Δεν μπορείς να το παρακάμψεις, περιμένεις 360 ώρες.
Δεν χρειάζεται να κάνεις κάνεις, μετά τις 360 ώρες απλά τρέχεις εκ νέου το unlock tool...υπόψιν μόνο ότι θα κάνει factory reset... -
Ο/H mplevris έγραψε:
Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν λειτουργεί το Face unlock
"Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου."
-
-
Εχθές παρέλαβα μια clear View Mirror Case για το κινητό, αλλά δεν με βολεύει και πολύ τελικά... Συνήθισα στις απλές σιλικόνης, όχι με πορτάκι.... Πολύ όμορφη όμως....
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Μεγιές σε όλους τους κατόχους της συσκευής και των θηκών ,,,
-
Καλημερα σας παίδες το πρωί πέρασα την 8.12.13 και δουλεύει σε όλα τέλεια και με face unlock λειτουργεί τέλεια και πολύ γρήγορα. Μπράβο στην ομάδα καλή δουλεια.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες