Και το δικό μου με Anti:4 είναι. Οπότε όταν περάσουν οι 15 μέρες και ξεκλειδώσω θα μπορέσω να πάω στη δική μας dev χωρίς πρόβλημα με το anti-rollback?Ο/H amavroudis έγραψε:
Redmi note 6 pro tulip
Redmi 6 pro sakura
Περίμενε 360 ώρες. Πρόσεξε ότι θα κάνει factory reset όταν ξεκλειδωσεις.
Μπορείς να πας σε ίσο η μεγαλύτερο arb. Οι custom roms συνήθως δεν φλασαρουν arb. Οπότε δεν έχεις προβλήματα.
Να προσέχεις όταν θέλεις να βάλεις official rom. Ρωτάς και ενημερώνεσαι τι arb έχει αυτή που θες να βάλεις.
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 6 Pro
-
-
Έτσι ακριβώς δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα
-
-
-
Ψάχνω να βρω αν και που υπάρχει ρύθμιση για να μην έχω ειδοποίηση σε περίπτωση που υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο η σε περίπτωση σύνδεσης σε ένα από τα αποθηκευμένα αλλά δεν βρίσκω κάτι
Υπάρχει τέτοια ρύθμιση κάπου; -
Ο/H Liopetis έγραψε:
Καλησπέρα,έχω μία απορία,στο skroutz.gr την καλύτερη τιμή ( σήμερα 18/12 ) την έχει ένα κατάστημα ονόματι mygad.gr μιά χαρά εώς εδώ,κοιτούσα λοιπόν ότι δίνουν εγγύηση δύο χρόνια και αναφέρει " Τα προϊόντα μας φέρουν επίσημη εγγύηση δύο (2) ετών, εκτός και αν αναγράφεται διαφορετικά στην εκάστοτε σελίδα του προϊόντος. Η επίσημη εγγύηση αφορά τις μάρκες XIAOMI, MEIZU, LEECO, BLUBOO, VERNEE & ONEPLUS και παρέχεται από το mygad.gr μέσω του κεντρικού Διανομέα Ελλάδος και Κύπρου FORB (forb.gr). "
Τι ακριβώς είναι ο " κεντρικός διανομέας Ελλάδος " στην περίπτωση μας η FORB και τι ρόλο βαράει ? Την στιγμή που επίσημος διανομέας της Xiaomi Inc. στην Ελλάδα είναι η infoquest που πουλάει το ίδιο προιόν 75 ευρώ πιό ακριβά? Μπερδεμένα πράγματα..............
Δεν ξέρω αν έκανα καλά που ποστάρισα εδώ απλά είναι για το note 6 pro η απορία μου και θεώρησα ότι η απάντηση αν υπάρξει θα ενδιαφέρει και τους άλλους κατόχους του RN6 pro.
-
Καμιά καλή θήκη σκληρή με βάση , πορτάκι και με μαγητάκι υπάρχει;
Γενικότερα προτιμάτε με σιλίκόνη ή τις υπόλοιπες; -
Σε θήκη κινητού προτιμώ την σιλικόνη, αυτή που έχει μέσα η συσκευασία είναι για μένα η ιδανική, και ένα τζαμάκι καλό και τέρμα."Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου."
-
@Liopetis εδώ είναι τα καταστήματα του επίσημου διανομέα σε Ελλάδα και Κύπρο.
Και αυτά παρέχουν την εγγύηση για δύο χρόνια μέσω της Infoquest.
Σημεία πώλησης | Xiaomi GreeceΑυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Ο/H utitle έγραψε:
Καμιά καλή θήκη σκληρή με βάση , πορτάκι και με μαγητάκι υπάρχει;
Γενικότερα προτιμάτε με σιλίκόνη ή τις υπόλοιπες;
-
Ο/H Liopetis έγραψε:
Σε θήκη κινητού προτιμώ την σιλικόνη, αυτή που έχει μέσα η συσκευασία είναι για μένα η ιδανική, και ένα τζαμάκι καλό και τέρμα.
)
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες