Γενική συζήτηση για το Redmi Note 6 Pro
-
-
Το ίδιο λέμε,ολίγο μπερδεμένα μας τα λέει ο θεούληςΟ/H alvin1983 έγραψε:
@Liopetis εδώ είναι τα καταστήματα του επίσημου διανομέα σε Ελλάδα και Κύπρο.
Και αυτά παρέχουν την εγγύηση για δύο χρόνια μέσω της Infoquest.
Σημεία πώλησης | Xiaomi Greece
"Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου."
-
Παίδες μια άλλη ερώτηση. Επειδή η πινέζα ή ότι άλλο εμπεριέχει η συσκευασία του για να βάλεις τις κάρτες sim δεν μου ήρθε με τη συσκευασία, τί μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανοίξει η θύρα και να βάλω τις κάρτες;
-
Είσαι σίγουρος για ψάξε λίγο καλύτερα μπορεί κάπου να είναι χωμένη δες λίγο και στις οδηγίες μπορεί και εκεί πάνω να είναιΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Δες, ψάξε λίγο μέσα, πίσω από τις οδηγίες πιασμένη σε αυτάκια πρέπει να είναι... Αλλιώς λεπτό συνδετήρα χαρτιών και με προσοχή μη τραυματισεις το σασί.
-
-
[scallout] και καλά είναι η διορθωμένη έκδοση πέρασε τη. Πες μου κάτι έχεις θέμα εσύ με τους γραμματοσειρές;[/scallout]Ο/H bas13bou έγραψε:
Σε xiaomi redmi note 6 pro μου βγάζει ο updater να περάσω πάλι την ίδια ρομ πρέπει να κάνω κάτι;
-
Όχι δεν είχα κάποιο θέμα την ξανά πέρασα οκ είμαι τώρα.
-
εμένα πάντως στα μηνύματα τα γράμματα είναι τεράστια και αν αλλάξω από τις ρυθμίσεις/προβολή το μέγεθος της γραμματοσειράς αλλάζει αλλά μετά μικραίνουν πολύ τα εικονίδια και τα γράμματα στην επιφάνεια εργασίας όπως επίσης και στο browser (chrome) που σχεδόν δεν βλέπεις να διαβάσεις με ρύθμιση στο large. Αν τώρα δώσω xl στα γράμματα για να διαβάζω καλά στην επιφάνεια εργασίας και στο ίντερνετ τότε τα μηνύματα και το μενού γίνεται τεράστιοΟ/H bas13bou έγραψε:
Όχι δεν είχα κάποιο θέμα την ξανά πέρασα οκ είμαι τώρα.
-
ξεκλειδωσα χθες πιο TWRP βαζω απο ολα αυτα παιδια;
-
παιδια αν βαλω την ελληνικη stable ή develop και για καποιο λογο θελω να γυρισω στην Official που φοραει τωρα θα μπορω;
-
Μπορείς, θα γίνει βέβαια factory reset και θα πρέπει να το στησεις από την αρχή.
Ακολούθησε αυτόν τον οδηγό όταν έρθει η ώρα
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες