Όχι, δεν είναι κινέζικη stable με ελληνικά η Global romΟ/H movieland έγραψε:
η Global είναι Κινέζικη Stable με Ελληνικά?

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΌχι, δεν είναι κινέζικη stable με ελληνικά η Global romΟ/H movieland έγραψε:
η Global είναι Κινέζικη Stable με Ελληνικά?
Ευχαριστώ φίλε.Ο/H tfd1978 έγραψε:
Δεν νομίζω ότι έχεις λόγο να το πειράξεις. Με την ίδια είμαι κι εγώ. Απροβλημάτιστη λειτουργία με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, απλά έβαλα περιοχή Ινδία, κι έτσι έχω θέματα!
Εγώ έχω το μισό σήμα σε σχέση με το Mi 4C, δεν πρόλαβα να συγκρίνω πριν την αναβάθμιση γιατί μόλις το παρέλαβα και το άνοιξα την κατέβασα, αλλά μου έκανε εντύπωση αυτή η διαφορά.Ο/H themakos66 έγραψε:
εχω την εντύπωση πως το σήμα κινητής είναι ασθενέστερο μετά την αναβάθμιση, έχει παρατηρήσει κανείς άλλος διαφορά ?
θα το συνηθίσεις όπως όλοι .......Ο/H movieland έγραψε:
Αυτό που διαβάζω εδώ μέσα για τα Led Notifications θα με κάνουν να πηδηχτώ από το παράθυρο, ένας από τους λόγους που λάτρεψα το Mi 4C ήταν αυτός, μωβ το Viber κτλ. κόκκινο οι κλήσεις και μπλε τα μυνήματα, ελπίζω να βρεθεί λύση με κάποιο update αλλά δύσκολα γιατί δεν βλέπω να υπάρχει στο μενού.
Συμβιβασμός θα είναι, δυστυχώς.Ο/H themakos66 έγραψε:
θα το συνηθίσεις όπως όλοι .......Ο/H movieland έγραψε:
Αυτό που διαβάζω εδώ μέσα για τα Led Notifications θα με κάνουν να πηδηχτώ από το παράθυρο, ένας από τους λόγους που λάτρεψα το Mi 4C ήταν αυτός, μωβ το Viber κτλ. κόκκινο οι κλήσεις και μπλε τα μυνήματα, ελπίζω να βρεθεί λύση με κάποιο update αλλά δύσκολα γιατί δεν βλέπω να υπάρχει στο μενού.
εξαρτάτε πόσο σε τρώει το χέρι σου .......Ο/H movieland έγραψε:
Εγώ έχω βάλει την xtrv stable και μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα. Έχω περάσει και το mod για τις ειδοποιήσεις που αναφέρθηκε εδώ και πλέον δεν χάνω καμία!Ο/H movieland έγραψε: