Όποιος παρακολουθεί το Ευρωπαϊκό η το Ινδικό έχουν βγει ανακοινώσεις υπομονή.
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 6 Pro
-
-
-
Καλησπέρα σας...
Κάτοχος του redmi note 6 pro περίπου 2 μήνες,πολύ ευχαριστημένος από την συσκευή απλά θέλω κάποιες ερωτήσεις να κάνω.
Κάποιος φορές όταν με καλούν τους κλείνει η γραμμή κατευθείαν σαν να μην είμαι διαθέσιμος,η δεν τους λέει κάτι και απλά προσπαθούν μπορεί και 10 φορές για να πιάσουν γραμμή και επίσης καμιά φορά αργή να ξεκινήσει η εγγραφή βίντεο όταν πατάω το κουμπί στην οθόνη της κάμερας...
Επίσης θέλω να μάθω αν η ασφάλεια λειτουργεί και σαν antivirus η χρειάζεται να έχω και κάποια εφαρμογή antivirus στην συσκευή μου;
Και όταν μου έρχονται ειδοποιήσεις στο outlook δεν μου κάνει ήχο ενώ είναι όλα ενεργοποιημένα..
Τέλος θα ήθελα να προσθέσω,η εξοικονόμηση ενέργειας μπαταρίας αξίζει η καλύτερα απενεργοποιημένη;
Αυτά για την ώρα..
Ευχαριστώ πολύ -
-
-
Το έγραψα και σε ποστ της τελευταίας ΡΟΜ δεν πήρα απάντηση το γράφω και εδώ που έχουμε όλοι την ίδια συσκευή μπας και βρω λύση. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μου λειτουργεί η επεξεργασία των φωτογραφιών από τη συλλογή ξέρει κανείς τίποτα για αυτό;
Είμαι με την τελευταία 9.2.15 -
Ο/H mplevris έγραψε:
Το έγραψα και σε ποστ της τελευταίας ΡΟΜ δεν πήρα απάντηση το γράφω και εδώ που έχουμε όλοι την ίδια συσκευή μπας και βρω λύση. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μου λειτουργεί η επεξεργασία των φωτογραφιών από τη συλλογή ξέρει κανείς τίποτα για αυτό;
Είμαι με την τελευταία 9.2.15 -
Ο/H markito έγραψε:
-
Καλησπέρα, πως μπαίνουν οι περισσότεροι κάτοχοι του συγκεκριμένου κινητού, στα Facebook - Messenger; Μέσω των ξεχωριστών εφαρμογών ή από τον Browser που έχουν εγκατεστημένο (ή άλλο);
Λέω να ξεφορτωθώ τις εφαρμογές αυτές και να μπαίνω από Browser (Opera δουλεύω).... Ίσως βελτιωθεί και η διάρκεια της μπαταρίας....
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Καλησπερα στα παιδιά και στην ομάδα ήθελα να ρωτήσω κάτι με το xiaomi note 6 pro ξεκλείδωσε το μεσημέρι και πέρασα recovery και μετά έκανα επανεκκίνηση και κατέβασα την Ρομ και όταν μπήκα πάλι σε recovery ήταν αφαντο. Δεν θυμάμαι τι πρέπει να κάνω μια βοήθεια
-
-
Αν το ξαναπεράσω θα μου σβησει τη Ρομ από την εσωτερική μνήμη του κινητού;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες