Αυτό που περιγράφεις είναι ρύθμιση της αναγνώρισης προσώπου... Τουλάχιστον στην επίσημη που έχω... Η θα ανοίγει κατευθείαν μόλις το κοιτάς η θα επιλέξεις να περιμένει μέχρι να πατήσεις...Ο/H diamantologo έγραψε:
Δεν εχω παρατηρησει κατι περιεργο,η αναγνωριση προσωπου δουλευει καλυτερα σε σχεση με την global.
Πριν ερχοταν καποιο μηνυμα,φωτιζοταν το κινητο,το κοιταγα και ανοιγε ενω τωρα δεν ανοιγει,απλα ειναι ετοιμο με ενα αγγιγμα να ξεκλειδωσει,σαφως πιο ασφαλες κατα την γνωμη μου!
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 6 Pro
-
-
Ο/H Costasc4vts1971 έγραψε:
Ο/H diamantologo έγραψε:
Δεν εχω παρατηρησει κατι περιεργο,η αναγνωριση προσωπου δουλευει καλυτερα σε σχεση με την global.
Πριν ερχοταν καποιο μηνυμα,φωτιζοταν το κινητο,το κοιταγα και ανοιγε ενω τωρα δεν ανοιγει,απλα ειναι ετοιμο με ενα αγγιγμα να ξεκλειδωσει,σαφως πιο ασφαλες κατα την γνωμη μου!
-
Έχω παρατηρήσει ότι όταν έρχεται μήνυμα στον Messenger, μέχρι να αναδυθεί το εικονίδιο της συνομιλίας, κολλάει το κινητό σε όλη τη λειτουργία του, πρώτα κολλάει δηλαδή κι έτσι καταλαβαίνω ότι μάλλον έρχεται το αναδυόμενο παράθυρο του Messenger.
Είναι εξαιρετικά σπαστικό, έχω χάσει και κλήση έτσι, διότι δεν ανταποκρίνεται το κινητό σε τίποτα για αυτά τα 5-15".
Κάποιος άλλος με το ίδιο πρόβλημα; Λύση για τη χρήση του Messenger, μιας και είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Facebook;;
Είμαι με την τελευταία Global Stable ROM....
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Ποτέ κανένα τέτοιο θέμα δεν έχω δει στο δικό μου...
Γενικά έχω περιορισμένες ειδοποιήσεις για όλες τις εφαρμογές και τίποτα δεν ανοίγει αυτόματα αν δεν το επιλέξω... -
Καλημέρα στην μεγάλη παρέα,
Έχω παρατηρήσει εδώ και μερικές αναβαθμίσεις (δεν ξέρω πόσες, τώρα το πρόσεξα) δεν μου εμφανίζει την ημερομηνία στις φωτογραφίες παρόλο που έχω ενεργοποιήσει την σχετική λειτουργία.
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δοκίμασε να την απενεργοποιήσεις > reboot > ενεργοποίηση εκ νέου της επιλογής
-
καλησπερα, ξενυχτοντας με το κινητο στα χερια σκεφτομαι να περασω κανενα module απο το magisk...εχω μονο ενα για το gps και μου εχουν ενα αλλο το fde.ai. υπαρχει καποιος οδηγος με must have modules???
-
Ο/H Leon Films έγραψε:
καλησπερα, ξενυχτοντας με το κινητο στα χερια σκεφτομαι να περασω κανενα module απο το magisk...εχω μονο ενα για το gps και μου εχουν ενα αλλο το fde.ai. υπαρχει καποιος οδηγος με must have modules???
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Δοκίμασε να την απενεργοποιήσεις > reboot > ενεργοποίηση εκ νέου της επιλογής
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μάλλον είναι κάποιο bug, ούτε στο δικό μου κρατάει στοιχεία, τοποθεσίας, ημερομηνίας
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Έχεις βάλει κάποιο custom θέμα μήπως
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες