Dnomikos εχει δόνηση στο δικο μου κινεζικο πριν 2 μερες με το που πηγε 16% σχεδον ανα 3 με 4 λεπτα δονουσε.. Το εβγαλα απο το χερι μου για να κοιμηθώ
MI band: Περί φόρτισης και διάρκεια μπαταρίας
-
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Και εγώ κινέζικο μοντέλο έχω με το δικό μας πακέτο...Θα ξαναδώ στο επόμενο...
Ο/H SEFIS33 έγραψε:
Dnomikos εχει δόνηση στο δικο μου κινεζικο πριν 2 μερες με το που πηγε 16% σχεδον ανα 3 με 4 λεπτα δονουσε.. Το εβγαλα απο το χερι μου για να κοιμηθώ
Μην το φορτίζετε με κανονικό φορτιστή. Είναι εξαιρετικά μικρή μπαταρία και δεν νομίζω και το band να έχει και τα καλύτερα κυκλώματα φόρτισης. Τι να πρωτοχωρέσει εκεί μέσα
Καλύτερα να τα φορτίζετε μόνο σε θύρα USB. -
Τώρα που το λες το έβαζα σε φορτιστή κινητού.. Οκ θα το δοκιμάσω στο pc την άλλη φορά.. Αλλά τι σχέση έχει η φόρτιση που το κάνει στο τέλος.. Περίεργο...Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Εγώ το φορτίζω σε usb tvbox και χαλαρά βγάζω 10-12 μέρες με τα τελευταία update με ειδοποιήσεις ανοιχτές για όλα.
Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H geozn8 έγραψε:
Τώρα που το λες το έβαζα σε φορτιστή κινητού.. Οκ θα το δοκιμάσω στο pc την άλλη φορά.. Αλλά τι σχέση έχει η φόρτιση που το κάνει στο τέλος.. Περίεργο...
-
ο φορτιστής δεν μπορεί να παίζει ρόλο εκτός αν έχει output διαφορετικό από 5V από εκεί και πέρα το μόνο που αλλάζει από θήρα USB (υποθέτω υπολογιστή) ή φορτιστή είναι ο χρόνος φόρτισης καθώς το usb δίνει 500mA ενώ ο φορτιστής 1Α.Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Ο/H vanni έγραψε:
ο φορτιστής δεν μπορεί να παίζει ρόλο εκτός αν έχει output διαφορετικό από 5V από εκεί και πέρα το μόνο που αλλάζει από θήρα USB (υποθέτω υπολογιστή) ή φορτιστή είναι ο χρόνος φόρτισης καθώς το usb δίνει 500mA ενώ ο φορτιστής 1Α.
-
Το έχω ξανά πει και ποιο παλιά.. Εγώ πιστεύω ότι είναι μια έξτρα λειτουργία του band 3 για προειδοποίηση για φόρτιση.. Εγώ έτσι το αντιμετωπίζω τουλάχιστον.... ΧαχαχαΗ ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Για να δούμε μετά από μια εβδομάδα είμαι στο 42% μόλις πέσει θα σας πω.
@dnomikos το έχεις ξανά γράψει το 41mAh αυτό είναι το Battery capacity της μπαταρίας του Band 3;Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Sleepstalker (1995) -
Παίδες, αυτός ο φορτιστής κάνει για το mi band 3 ή να το φορτίζω καλύτερα από το Usb του Pc?
-
ναι κάνει καθώς δίνει ακόμη πιο λίγο και από θύρα usbΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Sleepstalker (1995) -
Ο/H geozn8 έγραψε:
Το έχω ξανά πει και ποιο παλιά.. Εγώ πιστεύω ότι είναι μια έξτρα λειτουργία του band 3 για προειδοποίηση για φόρτιση.. Εγώ έτσι το αντιμετωπίζω τουλάχιστον.... Χαχαχα
Δεν το έχω αφήσει ξανά να πέσει τόσο, αλλά σε λίγο θα ξέρω από πρώτο χέρι
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0