Ναι είχα περάσει το twrp για το mi 8 και γιαυτό δεν προχωρούσε. Τώρα άνοιξε κανονικά αλλα έχω λίγα θεματακια.... Κάποιες εφαρμογες απο το playstore τις κάνει εγκατάσταση και κάποιες οχι.
Επίσης δεν μπορώ να βγάλω φωτογραφία γιατί μου βγάζει οτι πρέπει να βαλω sd card πρωτα.
Ναι ξεκλειδωσα αμέσως. Δεν ξέρω γιατί. Και στο Mi 8 που είχα αμέσως ξεκλειδωσα, δεν περίμενα. Το Μι 8 pro μου ήρθε με κινέζικη ρομ. Έβαλα το λογαριασμό μου στις ρυθμίσεις και το έπιασε αμέσως, δεν χρειάστηκε να βάλω vpn. Μετά έτρεξα το mi unlock tool και ξεκλειδωσε κανονικα.
Μια χαρά ,εγω τελικά ειζα κακή τύχη με το κινητό ειχε πρόβλημα το geekbuying για την επιβεβαίωση τις κάρτας και ακυρωσα, μάλλον παω για oneplus6 μιας και επεσε η τιμή του πολύ.
Πέρασα την stable global απο eu για να την δοκιμάσω μιας και είχα κάποια θέματα με την xtrv και δεν μου βγάζει το πληκτρολόγιο για να ενωθώ στο ίντερνετ για να ξεκλειδώσω το κινητό
Οκ το λύσαμε και αυτό το πρόβλημα ( απλά έφυγα τον κωδικό απο το ρουτερ μου).
Τωρα αυτά τα βρήκε κανείς μπροστά του?
Και στο twrp ετσι μου βγάζει τα folders
Φίλε @ikleos καλοδούλευτο καταρχάς και μπορείς να μας πεις εαν το 2ερο twrp που έβαλες και σου δούλεψε εαν είναι αυτο recovery recovery-TWRP-3.2.3-0927-XIAOMI8UD-CN-wzsx150.imgη κάποιο άλλο να μας πεις να το κατεβάσουμε και απο πού ?? Άρα τώρα έχεις κατασταλάξει μέχρι στιγμής με την τελευταία stable eu. την xiaomi.eu_multi_MI8Pro_V10.0.2.0.OECCNFH_v10-8.1η οποια έχει ελληνικά και δουλεύει σωστά ??Ξαναδοκίμασες μήπως να ξαναβάλεις την ελληνική xtrv αφού έφτιαξες το σωστό twrp ??
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Φίλε @ikleos καλοδούλευτο καταρχάς και μπορείς να μας πεις εαν το 2ερο twrp που έβαλες και σου δούλεψε εαν είναι αυτο recovery recovery-TWRP-3.2.3-0927-XIAOMI8UD-CN-wzsx150.img η κάποιο άλλο να μας πεις να το κατεβάσουμε και απο πού ?? Άρα τώρα έχεις κατασταλάξει μέχρι στιγμής με την τελευταία stable eu. την xiaomi.eu_multi_MI8Pro_V10.0.2.0.OECCNFH_v10-8.1 η οποια έχει ελληνικά και δουλεύει σωστά ??Ξαναδοκίμασες μήπως να ξαναβάλεις την ελληνική xtrv αφού έφτιαξες το σωστό twrp ??
Ευχαριστω φίλε..
το twrp το σωστο που πρεπει να μπει για το Mi 8 pro ειναι αυτό TWRP-3.2.3-0927 for Mi 8 Pro (UD) equuleus | Xiaomi European Community
Ναι έχω βάλει την stable global απο eu . Μεχρι στιγμης ειναι όλα μια χαρα και έχει και τα ελληνικα.
Αλλα εχω την αγγλικη γλωσσα εγω και οχι την ελληνικη.
Δεν εχω ξαναδοκιμασει την XTRV αλλα λογικα θα δουλευει καλα αφου το προβλημα ηταν στο encryption του Twrp που ευτυχως με format data μεσα απο το twrp φτιαχτηκε.
Η μόνη μ@@@ια για μενα προσωπικα ειναι το δακτυλικο αποτυπωμα. Με screen protector πανω 90% δεν αναγνωριζει το αποτυπωμα , αρα οποιος θελει αποτυπωμα αναγκαστικα θα το εχει χωρις προστασια
Φίλε @ikleos καλοδούλευτο καταρχάς και μπορείς να μας πεις εαν το 2ερο twrp που έβαλες και σου δούλεψε εαν είναι αυτο recovery recovery-TWRP-3.2.3-0927-XIAOMI8UD-CN-wzsx150.img η κάποιο άλλο να μας πεις να το κατεβάσουμε και απο πού ?? Άρα τώρα έχεις κατασταλάξει μέχρι στιγμής με την τελευταία stable eu. την xiaomi.eu_multi_MI8Pro_V10.0.2.0.OECCNFH_v10-8.1 η οποια έχει ελληνικά και δουλεύει σωστά ??Ξαναδοκίμασες μήπως να ξαναβάλεις την ελληνική xtrv αφού έφτιαξες το σωστό twrp ??
Ευχαριστω φίλε..το twrp το σωστο που πρεπει να μπει για το Mi 8 pro ειναι αυτό TWRP-3.2.3-0927 for Mi 8 Pro (UD) equuleus | Xiaomi European Community
Ναι έχω βάλει την stable global απο eu . Μεχρι στιγμης ειναι όλα μια χαρα και έχει και τα ελληνικα.
Αλλα εχω την αγγλικη γλωσσα εγω και οχι την ελληνικη.
Δεν εχω ξαναδοκιμασει την XTRV αλλα λογικα θα δουλευει καλα αφου το προβλημα ηταν στο encryption του Twrp που ευτυχως με format data μεσα απο το twrp φτιαχτηκε.
Η μόνη μ@@@ια για μενα προσωπικα ειναι το δακτυλικο αποτυπωμα. Με screen protector πανω 90% δεν αναγνωριζει το αποτυπωμα , αρα οποιος θελει αποτυπωμα αναγκαστικα θα το εχει χωρις προστασια
Α ωραία έδεσε το γλυκό , δε μπορούμε να βάλουμε screen protector μπροστά για να μη χάσουμε το ξεκλείδωμα και πίσω για εμάς που εχουμε πάρει το transparent δε βάζουμε θήκη για να μη χαλάσουμε την ωραία πίσω όψη!