Σε δίκαρτο αναφερόμουνα, όπως πολύ σωστά υπέθεσες. Πώς να το ψάξω βέβαια δεν ξέρω...Ο/H amavroudis έγραψε:
Σε μια κάρτα δεν μπορείς να μιλάς και να είσαι και στο Internet την ίδια στιγμή, από όσο ξέρω.
Αυτό θα γίνει με το volte όταν με το καλό έρθει. Ή με το vowifi.
Τώρα αν αναφέρεσαι σε αλλη κάρτα για voice και άλλη για data σε δικαρτο τηλέφωνο κάτι πάει λάθος και πρέπει να το ψάξεις...
[Miui 10 8.10.11] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 27 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Έχεις δηλαδή τη μια για δεδομένα και την άλλη για ομιλία;
-
η αναβαθμιση που μου ηρθε για το mido τι ειναι; cn source ή global;την κανω κανονικα;Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
Ο/H gaiosgf έγραψε:
η αναβαθμιση που μου ηρθε για το mido τι ειναι; cn source ή global;την κανω κανονικα;
Όλες οι άλλες θα παραμείνουν ως έχουν.
Επίσης σε όλα τα VIP μέλη θα βγάλει ειδοποίηση ο Updater στις ROM που αλλάζουν Source πως χρειάζεται θα χρειαστεί Factory Reset πριν από το Flash της ROM.
To Mido λοιπόν δεν έχει πρόβλημα αυτή την εβδομάδα και μπορείς να κάνεις κανονικά το Flash της ROM. -
-
Καλημέρα
Σε Kenzo μπήκε κανονικά μέσω OTA
Το πρόβλημα που όταν κάνεις επανεκκίνηση να δείχνει ότι πάντα καθαρισμό των Cache και να καθυστερεί να ανοίξει εξακολουθεί να υπάρχει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Lol βρε, αφήστε τα παιδιά να κοιμηθούν και λίγο! Προφανώς δεν έχουμε mail ακόμα γιατί είτε δεν είναι έτοιμες ROM είτε προέκυψε πρόβλημα κατά το compile και θα υπάρξει καθυστέρηση.Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
Ο/H Jordan Nidis έγραψε:
@MIUI_ART καλημέρα, mail θα μας έρθει? Εμένα ο updater κρασαρει
Θα λάβετε mail μόλις τελειώσουμε όλες τις ROM. -
καλησπερα. . τι κανουμε με το mimax3 ??? Εγινε επισημη αναβαθμιση σε 10.0.1.0 ... τι ρομ περναμε οσοι εχουμε την global εκδοση???
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0