εμενα δε μου ηρθε vip mail για την 8.10.18...γτ?
[Miui 10 8.10.11] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 27 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Δεν έφυγε κανένα Mail ακόμη στους VIP.
Θα τελειώσουν οι ROM πρώτα και μετά θα στείλουμε.
Αργότερα το βράδυ θα είναι έτοιμα όλα... Λίγο υπομονή....
Σε όσε ROM θα πρέπει να κάνετε Factory Reset πριν από το Flash θα δείτε και την ειδοποίηση στον Updater.
Πριν από το Factory Reset κάνετε και ένα πλήρες backup από το TWRP Recovery ....
Αυτό ισχύει μόνο για τις Android 8+ & 9 ROMs που θα πάνε από Global Source σε China. -
Δεν ξερω γιατι αλλα η διαρκεια μπαταριας στη συγκεριμμενη ρομ δε με εχει καλυψει καθολου.
-
στο mido το ρολοι δεν ανοιγει μετα το update. μου βγαζει αναφορα... κτλ. εκανα εκκαθαριση δεδομενων αλλα δεν εγινε τιποτα. θα βρουμε λυση μεχρι αυριο ή να γυρισω πισω;Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
Ο/H gaiosgf έγραψε:
στο mido το ρολοι δεν ανοιγει μετα το update. μου βγαζει αναφορα... κτλ. εκανα εκκαθαριση δεδομενων αλλα δεν εγινε τιποτα. θα βρουμε λυση μεχρι αυριο ή να γυρισω πισω;
Μάλλον εμφανίζεται το πρόβλημα σε αυτούς που έχουν ορίσει παραπάνω από 2 ξυπνητήρια..
Περίμενε μέχρι αύριο μήπως βγάλουν Fix.... (Αν δεν βιάζεσαι) -
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H gaiosgf έγραψε:
στο mido το ρολοι δεν ανοιγει μετα το update. μου βγαζει αναφορα... κτλ. εκανα εκκαθαριση δεδομενων αλλα δεν εγινε τιποτα. θα βρουμε λυση μεχρι αυριο ή να γυρισω πισω;
Περίμενε μέχρι αύριο μήπως βγάλουν Fix.... (Αν δεν βιάζεσαι)
μπορω με καποιο τροπο να επαναφερω την εφαρμογη του ρολογιου μονο, απ την προηγουμενη ρομ; απο καποιο backup ας πουμε;Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου. -
Ο/H gaiosgf έγραψε:
μεχρι αυριο βραδυ μπορω να περιμενω. τη δευτερα ομως πως θα ξυπνησω;
μπορω με καποιο τροπο να επαναφερω την εφαρμογη του ρολογιου μονο, απ την προηγουμενη ρομ; απο καποιο backup ας πουμε;
Καλύτερα προσωρινά να κατεβάσεις μία εφαρμογή ξυπνητηριού από το Google Play Store να κάνεις δουλειά σου, παρά να να πειράζεις εφαρμογές συστήματος. -
-
Θα βγει μόλις βρούμε source από cn/xiaomi.eu...
-
Γεια σας πριν λίγο έβαλα την νέα ρομ και μέχρι στιγμής όλα καλά και παρατήρησα νέες ρυθμίσεις.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0