Διαφήμιση

Εκδόσεις και δοκιμές-τεστ Google Camera για το Xiaomi Mi 8

• Ο/H spideman3 έγραψε:

Ο/H papaflessas έγραψε:

@spideman3 το xml αρχειο του Urnyx05 v4.0 μπορεις να το αναρτησεις οποτε μπορεσεις ?
      Ορίστε Uploadfiles.io - Download Urnyx05-settings-v1.4.xml for free
      Στάλθηκε από το MI 8 μου
      σε ευχαριστω πολυ εχει δοκιμη και θα σασ πω αποτελεσματα
      @papaflessas :)
    • Μόλις τελείωσα τα τεστ μου στον συνδυασμό του Urnyx05 v4.0 με το εν λόγω xml. Πολύ καλό αποτέλεσμα άλλα για μένα η xcam beta 20 με josef77 έχει ένα κλίκ φωτεινότερο night sight στα σημεία. :thumbup:
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Διαφήμιση
    • Εκδόσεις και δοκιμές-τεστ Google Camera για το Xiaomi Mi 8

Τώρα αν σας πω ότι εμένα με άρεσαν οι φωτογραφίες με τις default settings θα με πείτε τρελό ξέρω.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Dark themed GCam based on "Tele-MGC_6.1.021_XCAMBase_F1_v2".

One version with focus/exposure slider and one without

Tele-XCAMBase_F1_v2-dark - Google Drive

Όποιος θέλει ας δοκιμάσει να μας πει εντυπώσεις. Bonus κανάλι στο telegram με xml
      Telegram: Contact @gcamxmlshare

Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H foxy4270 έγραψε:

Ο/H z953rr έγραψε:

Έπεσε στα χέρια μου ένα Mate 20 pro.. Θεέ μου ΤΙ ΚΆΜΕΡΑ... Ειδικά τη νύχτα!!! Το mix 3 αξιοπρεπεστατο δίπλα του εν αντίθεση με το mi9.. ΑΥΤΉ την κάμερα περίμενα στο mi9!!
      Συγγνωμη αλλα η καμερα του Mate ειναι επιεικως απαραδεκτη.Η Huawei δεν εχει καμια επαφη με το αντικειμενο.
      Το Μι9 ριχνει φαπες απλα...
      Ακριβώς όπως τα λες! Κατά σειρά mix3, mix3 gcam, Mate.. YEhnoDopwfeVWNBbA x291m7XW86spDz5j9 7ZCkoeutEwSSWcch8 (δεν παραθέτω του mi9, δυστυχώς είναι ανάξια να συγκριθεί με τα άλλα δύο....) Μακάρι να του φτιάξουν την κάμερα αλλά χωρίς OIS τη νύχτα ΜΌΝΟ με τρίποδακι. (κ το mate δεν έχει ois στην κυρία αλλά το παντρεύει προφανώς με την άλλη που έχει ois)
      Images
      • IMG_20190306_021644.jpg

442,04 kB, 4.032×3.024, viewed 81 times
    • Διαφήμιση

Παιδεία δεν νομίζω το mate 20 pro να μην έχει καλύτερη κάμερα από τα χιαομι και μιλάω από την εργοστασιακή έτσι δεν λέω gcam γιατί η gcam δίνει προβάδισμα προφανώς και είναι ο βασιλιάς της περσινής χρονιάς σε κάμερα από τον ανταγωνισμό και τόσοι reviewers το δείχνουν απλά το όσο αφορά θέμα κάμερα δεν φτάνει μόνο το κινητό η το πρόγραμμα της κάμερας παίζει ρόλο και ποιός βρίσκεται πίσω από την κάμερα επίσης εγώ πιστεύω τον ανταγωνισμό η χιαομι για να τον φτάσει θέλει τουλάχιστον άλλα δύο χρόνακια και επιτέλους να μπει για τα καλά στο παιχνίδι το mi8 έλειπες το mi9 λιγότερο έλειπες και πάει λέγοντας απλά δυστυχώς θα αυξηθεί και το κόστος της συσκευής για να πάρεις ένα πραγματικά άριστο τηλέφωνο σε όλους τους τομείς και στην κάμερα να δείς αληθινή βελτίωση γενικός εμένα δεν με.εντυπωσοασε το mi9 σε απόδοση κάμερας ίσως με.τις gcam να έχει τεράστια διαφορά σε σχέση με το mi8 αλλά στην κάμερα της Xiaomi η διαφορά είναι μικρή

• Ο/H papaflessas έγραψε:

Παιδεία δεν νομίζω το mate 20 pro να μην έχει καλύτερη κάμερα από τα χιαομι και μιλάω από την εργοστασιακή έτσι δεν λέω gcam γιατί η gcam δίνει προβάδισμα προφανώς και είναι ο βασιλιάς της περσινής χρονιάς σε κάμερα από τον ανταγωνισμό και τόσοι reviewers το δείχνουν απλά το όσο αφορά θέμα κάμερα δεν φτάνει μόνο το κινητό η το πρόγραμμα της κάμερας παίζει ρόλο και ποιός βρίσκεται πίσω από την κάμερα επίσης εγώ πιστεύω τον ανταγωνισμό η χιαομι για να τον φτάσει θέλει τουλάχιστον άλλα δύο χρόνακια και επιτέλους να μπει για τα καλά στο παιχνίδι το mi8 έλειπες το mi9 λιγότερο έλειπες και πάει λέγοντας απλά δυστυχώς θα αυξηθεί και το κόστος της συσκευής για να πάρεις ένα πραγματικά άριστο τηλέφωνο σε όλους τους τομείς και στην κάμερα να δείς αληθινή βελτίωση γενικός εμένα δεν με.εντυπωσοασε το mi9 σε απόδοση κάμερας ίσως με.τις gcam να έχει τεράστια διαφορά σε σχέση με το mi8 αλλά στην κάμερα της Xiaomi η διαφορά είναι μικρή

συγκρινεις το Mate 20 pro με τα xiaomi ??? Με ποιο απ'ολα?
    • RE: Εκδόσεις και δοκιμές-τεστ Google Camera για το Xiaomi Mi 8

Ο/H papaflessas έγραψε:

εχεις δει την επεξεργασία του mate 20 κ γενικα των huawei?? καθολου φυσικο αποτέλεσμα
    • εγω ανεφερα την huawei ως παραδειγμα ο καθενας στο θεμα καμερα εχει τισ δικιες του προτιμήσεις και καλο ειναι αν το αφήσουμε εκει το θεμα
      άπλα ηθελα να πω οτι οι μεγαλες εταιρίες samsung apple huaweii δεν θα δώσουν ενα τηλεφωνώ στον κόσμο που του λοιπουν πράγματα ειδικά στην κάμερα που ειναι ενα ισχυρο κομματι ενος κινητου για να το αγοράσει καποιος
      και ξεκινάμε να λεμε για τα xiaomi τρια ιδια τηλεφωνα mi8 mi mix 2s mi mix 3 ιδιες κάμερες διαφορετικό αποτέλεσμα στισ εικονες διαφορετικές δυνατότητες ίδιοι επεξεργαστές το mi8 αρχικά σε σχέση με τα αλλα δυο ειχε χειρότερες φωτογραφίες σιγα σιγα λεει ο κυριος της xiaomi θα τις φτιάξω να εχετε ιδιες επιδοσεις μετα απο λιγο θα παρετε 960 fps slow motion μετα απο λιγο καιρό λεει θα παρετε 60 fps κακο ois κακη κακταγραφη ηχου σε βιντεο κακο night mode
      με αυτα και με αυτα εχεις δυσαρεστήσει ετσι τον πελατη σου που σου ακούμπησε τα ζεστά ευροπουλα του
      και για αυτο λεω οτι η xiaomi για να γινει ανταγωνιστικη απέναντι στους άλλους θελει τουλαχιστον 2 χρονια ακομα μπορει και τρια στο θέμα κάμερας
    • Διαφήμιση
    • @papaflesas Στο θεμα με τα mi8 mi mix 2s mi mix 3 στον τομεα της καμερας θα συμφωνησω απολυτα...
      Κοντευει ενα χρονο το mi8 στην αγορα και ακομη να δωσουν 1080p/4k 60 fps.....
      Παντα μιλαω για stable και οχι beta rom.
      Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be