@spiderman3 αρα οι περισσοτεροι προτιμουν την 20αρα με Johnnyman 15 η Josef 77 xml?
Εκδόσεις και δοκιμές-τεστ Google Camera για το Xiaomi Mi 8
-
-
Επίσης και σε βίντεο ποιες είναι οι καλύτερες ρυθμίσεις;
-
Ναι οι περισσότεροι ανάλογα τα γούστα τους και το μάτι τους ανάλογα της ανάγκες του καθενός. Εγώ καταστάλαξα στην Jose 77.Ο/H hliaskal έγραψε:
@spiderman3 αρα οι περισσοτεροι προτιμουν την 20αρα με Johnnyman 15 η Josef 77 xml?
Αν βάλεις κάποιο έτοιμο xml έχει έτοιμες ρυθμίσεις και για το βίντεο.. Το μόνο που αλλάζεις εσύ αν θες είναι τα megapixels και την αναλογία οθόνης του βίντεο σου ανάλογα τα γούστα ξανά.Ο/H Giannis RAPTIS έγραψε:
Επίσης και σε βίντεο ποιες είναι οι καλύτερες ρυθμίσεις;
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pro
s21u Γιώργος

-
δεν υπαρχουν καταλληλες ρυθμισεις...πρεπει να πειραμτιστεις μονος σου.Ο/H Giannis RAPTIS έγραψε:
Παιδιά ποιες είναι οι κατάλληλες ρυθμίσεις για την έκδοση 20 gcam για το Mi8 μπορώ να τις βρω κάπου;
-
Στη πρώτη σελίδα του νήματος έχει samples.
-
-
Καλη η 20αρα όντως.
-
MGC_6.1.021_xcam_5_beta20.apk
παιδια εγω δουλευω την παραπανω και οταν βαζω το saturation sto 2 kai 2.5 τα χρωματα ειναι πολυ εντονα και πολυ ψευτικα,
κατι ποιο μετριοπαθες? η εστω αλλες ρυθμισεις?
ευχαριστω! -
Saturation στο 1 και 1.5 εγώ
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αλλαξες καποια αλλη ρυθμιση?
γιατι εχει μπολικες....
thanks! -
Αν βαλεις τα αρχεια που εχουμε μπροστα στην πρωτη σελιδα δεν χρειαζεται να πειραξεις τπτ περα απο το saturation... Εκτος κ αν γνωριζεις τοσο καλα απο φωτογραφια να τα πειραξειςMi 11 pro
-
Αυτές οι ρυθμίσεις είναι default δλδ προρυθμισμενες. Εγώ το μόνο που κάνω είναι το flash στο off και το HDR+ πάντα ενεργώ. Τα άλλα δεν τα έχω πειράξει γιατί δεν γνωρίζω από φωτογραφία. Και φυσικά έχω δύο config από το πρώτο post (joseff77, johnnyman15)Ο/H loumos2314 έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
αλλαξες καποια αλλη ρυθμιση?
γιατι εχει μπολικες....
thanks!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0