καλημερα και καλη Πρωτομαγιά ναι κανει ειναι για mi8 και pocophoneΟ/H Darap21 έγραψε:
Καλημέρα κάνει και για το pocof1?
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@papaflessas 

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούκαλημερα και καλη Πρωτομαγιά ναι κανει ειναι για mi8 και pocophoneΟ/H Darap21 έγραψε:
Καλημέρα κάνει και για το pocof1?
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Που το ξέθαψες βρε ...Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Η φωτογραφία είναι από λίγο αρχαίο τηλέφωνο....
Nokia N95....
Είναι ανεκτίμητη αξία η συσκευή...και δουλεύει κανονικά... Ήταν και θα είναι το πιο δυνατό στην γενιά του...Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Που το ξέθαψες βρε ...Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Η φωτογραφία είναι από λίγο αρχαίο τηλέφωνο....
Nokia N95....
Πάνω που θα έγραφα για της φώτο του @spideman3 είδα του δασκάλου τα σχόλια.. Όπως λες και εσύ αλλά βλέπουμε και στης φώτο του Γιώργη στους κονους κοντά φαίνεται ξεκάθαρα ότι υπάρχει θόρυβος με του san1ty.. Ακόμη πιστεύω η κάμερα του xtrme είναι αξεπέραστη!!Ο/H papaflessas έγραψε:
καλημερααα στην παρεα ,
μετα απο μικρα τεστακια και συγκριτκα ο san1ty εχεi βελτιωθει πολυ και φαίνεται στις φωτογραφίες αυτό πλεον ειδικά βράδυ βγάζει πολυ ωραιες φωτογραφιες με λιγο κοκο σε σχέση με του xtrme και παλιότερες εκδόσεις του san1ty πλέον νομίζω οτι κανει πολυ καλει δουλεια στην gcam του και πλεον θα την προτιμήσω σε σχέση με την xcam
επίσης τις φτιάχνει για poco f1 και mi8 είναι ο μονος που αναπτύσσει την gcam για τα κινητα μας ενα συν παραπάνω για έμενα αυτό.
ναι ειναι καλη καμερα ισως η ποιο καλη που εχει βγει η xcamΟ/H geozn8 έγραψε:
Πάνω που θα έγραφα για της φώτο του @spideman3 είδα του δασκάλου τα σχόλια.. Όπως λες και εσύ αλλά βλέπουμε και στης φώτο του Γιώργη στους κονους κοντά φαίνεται ξεκάθαρα ότι υπάρχει θόρυβος με του san1ty.. Ακόμη πιστεύω η κάμερα του xtrme είναι αξεπέραστη!!
Ο/H geozn8 έγραψε: