Τελικά βρήκαμε τρόπο πως μπορούμε να βρούμε αν δουλεύει το ois?σε 1080/60fps?λιγο που τράβηξα ειδα μεγάλη βελτίωση!!
Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜε εντυπωσίασαν οι NoHex beta 20 και f1 v2 και οι δύο του cstark. Τώρα έχω την nohex f1v2.Ο/H mikaffetzak έγραψε:
φιλε spideman3 ποια από αυτές τις ρυθμίσεις είναι καλύτερη στα μάτια σου?
Βάλε την xtreme 16 και δες αν στο κανει παλι..Η κάνε απ εγκατάσταση την 20 και όταν την εγκαταστάσεις και ανοίξει την μια φορά αφού την καθαρίσεις απο τα recent πήγαινε στην εφαρμογή και κάνε clear data κ cache ξανάΟ/H thanostonia έγραψε:
Παιδιά σε εμένα γιατί και στην xcam beta 19 και 20 όταν μπαίνω στο βίντεο κρασαρει και με πετάει έξω. Είμαι με havoc os. Ευχαριστώ εκ των προτερων.
Στάλθηκε από το Mi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπερα φιλε σε συνδυασμο μ αυτες χρησιμοποιησες καποιο απ τα υπαρχοντα pre configured xmls ?Ο/H spideman3 έγραψε:
Με εντυπωσίασαν οι NoHex beta 20 και f1 v2 και οι δύο του cstark. Τώρα έχω την nohex f1v2.Ο/H mikaffetzak έγραψε:
φιλε spideman3 ποια από αυτές τις ρυθμίσεις είναι καλύτερη στα μάτια σου?
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλησπέρα φιλε μ έχεις κανενα καναλι απο telegram ν προτείνεις?Ο/H foxy4270 έγραψε:
τα καλυτερα config θα ταβρειτε στο telegram απο developers...
Αν είναι εύκολο Λίνκ από κανάλι Telegram.Ο/H foxy4270 έγραψε:
τα καλυτερα config θα ταβρειτε στο telegram απο developers...