[Miui 10 8.11.8] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 32 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H miltosdelis έγραψε:
Ομάδα καλησπέρα μπορώ να αλλάξω rom στο whyred μου από την δικιά μας τελευταία beta dev 8.11.8 στην τελευταία beta dev 8.11.8 από xiaomi.eu και το αντίστροφο για κάτι δοκιμές θα έχω κάποιο πρόβλημα αν δεν περάσω το twrp που δίνουν από το site τους;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορεις στην ουσια ειναι ιδιες ρομ..οχι δεν χρειάζεται να αλλαξεις twrp! -
Ο/H Agelosalex έγραψε:
Τελικά με το sygic στο kenzo υπάρχει λύση;
δεν έχω περάσει ακόμα την 8.11.8. είμαι με την 8.11.1 και το πρόβλημα υπάρχει. redmi pro -
-
Ο/H chrispsil έγραψε:
Κατάφερα να το περάσω αλλά δεν είχα dolby και super.Πήγα τα φλάσαρα από τη ρομ μέσα αλλά δε λειτουργεί το ατμος.
-
Έχει παρατηρηθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα με τις εφαρμογές εκτός playstore απο την προηγούμενη ρομ .. προσωπικά σε markw , εξαφανίστηκε ο root explorer και το sygic και δε μπορούν να εγκατασταθούν ξανά , σ' αυτή τη ρομ αφού είχα κάνει fr στη προηγούμενη για δοκιμή , είδα ότι γινόταν η εγκατάσταση κανονικά , με τη νέα ρομ όμως εξαφανίστηκε αυτή τη φορά μόνο ο root explorer και παρέμεινε το sygic ..
Το έχουμε συζητήσει το πρόβλημα αλλά εφόσον λύθηκε με fr δεν έδωσα βάση ..
Εφόσον όμως βλέπουμε ότι το πρόβλημα δεν είναι τυχαίο γεγονός θα ξεκινήσουμε έρευνα και δοκιμές για να δούμε από που προέρχεται ..
Το πρόβλημα παρουσιάζεται μετά από update στην επόμενη ρομ , με fr δεν υπάρχει πρόβλημα , ομως μετά απο εγκατάσταση της επόμενης ρομ χάνονται εφαρμογές εκτός playstore και δεν μπορούν να επανεγκατασταθούν .. -
μπορω να περασω την official εκδοση whyred_global_images_8.11.8_20181108.0000.00_8.1_global_9c3f15a27f.tgz με fastboot εννοω εχω την xiaomi.eu_multi_HMNote5Pro_8.11.8_v10-8.1.zip περασμενη στο κινητο μου whyred αυτη την στιγμη; θελω οσο τον δυνατον ποιο καθαρη εγκατασταση γιατι με την δικια μας αλλα και με την xiaomi.eu που απ οτι ενημερωθηκα ειναι σχεδον ιδεες εχω μερικα προβληματα στο κινητο μου που δεν βλεπω να διορθώνονται πχ ραδιο δεν μπορει να μπει σε λειτουργια μεγαφωνου wifi ανοιγει κλεινει εννοω εχω full σημα και bluetooth αντιστοιχα συνεχεια το mi band 3 μου δυσκολεύεται να μένει συνδεδεμένο ωστε να εχω και το ξεκλειδωμα μεσω bluetoothΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου
-
@miltosdelis
Δε χρειάζεσαι fastboot rom , απλώς factory reset .. μια χαρά καθαρή εγκατάσταση θα γίνει .. -
@gkalen
καλος ευχαριστω για την αμεση ενημερωση κατεβαζω τοτε την official rom και την περναω με factory resetΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
Ο/H gkalen έγραψε:
Έχει παρατηρηθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα με τις εφαρμογές εκτός playstore απο την προηγούμενη ρομ .. προσωπικά σε markw , εξαφανίστηκε ο root explorer και το sygic και δε μπορούν να εγκατασταθούν ξανά , σ' αυτή τη ρομ αφού είχα κάνει fr στη προηγούμενη για δοκιμή , είδα ότι γινόταν η εγκατάσταση κανονικά , με τη νέα ρομ όμως εξαφανίστηκε αυτή τη φορά μόνο ο root explorer και παρέμεινε το sygic ..
Το έχουμε συζητήσει το πρόβλημα αλλά εφόσον λύθηκε με fr δεν έδωσα βάση ..
Εφόσον όμως βλέπουμε ότι το πρόβλημα δεν είναι τυχαίο γεγονός θα ξεκινήσουμε έρευνα και δοκιμές για να δούμε από που προέρχεται ..
Το πρόβλημα παρουσιάζεται μετά από update στην επόμενη ρομ , με fr δεν υπάρχει πρόβλημα , ομως μετά απο εγκατάσταση της επόμενης ρομ χάνονται εφαρμογές εκτός playstore και δεν μπορούν να επανεγκατασταθούν ..
Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τη λειτουργώ εδω κ κατι ώρες. Εχω την εντύπωση πως το dolby ενώ είναι αναμμένο δεν κάνει διάφορα. Δηλαδή το θέμα μς την ένταση το χω ακόμα.You are what you are and what you are is OK!
Pido dido. -
ομαδα καλησπερα και παλι ενημερωνω πως το προβλημα με το αντιγραφο ασφαλειας στο mi cloud στην σταθερη rom μας δουλευει μια χαρα καταφερα να σβησω ενα αρχαιο αντιγραφο ασφαλειας μου ωστε να εξοικονομήσω χώρο στο mi cloud μου
και μια ερωτηση ακομα πειραζει που περναω τα 2 αρχεια zip 1 της rom και 1 του magisk το ενα μετα το αλλο μεσα απο το twrp η οχι;
γιατι ειδα μεγαλη καθυστεριση στο πρωτο ανοιγμα του κινητου μετα απο fr και περασμα τον εν λογω αρχειων zipΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0