Διαφήμιση

Κλειδωμένες εφαρμογές

• Κλειδωμένες εφαρμογές

Τι σημαίνουν τα λουκέτα που μου βγάζει πάνω από το τις εφαρμογές Youtube και Chrome όταν πατάω το πλήκτρο του μενού;Αυτό μου το εμφανίζει μόνο σε αυτές τις εφαρμογές.Είναι κατά κάποιο τρόπο κλειδωμένες;Γιατί δεν μπορώ να συγχρονίσω τον Chrome και στο Youtube δεν συγχρονίζεται το ιστορικό από το Desktop υπολογιστή.
    • Κλειδωμένες σημαίνει ότι το σύστημα δεν μπορεί, επιτρέπεται να τις τερματίσει.
      Όπως είσαι έτσι στη φωτογραφία που έβαλες κρατά μια εφαρμογή πατημένη και θα σου δώσει τη δυνατότητα να τη ξεκλειδωσεις. Ή αν δεν είναι κλειδωμένη να τη κλειδώσεις.
    • μια και μιλαμε για κλειδωμενες εφαρμογες και τετοια κουλα, σε ενα 5a με σταθερη global V10.1.1.0, οταν παταμε το ημερολογιο, δεν ανοιγει αυτο, αλλα τις επαφες, και γραφει κατι για περιορισμενες αδειες...! τι σημαινει αυτο?

παω στις Ρυθμισεις-αδειες και τις επιτρεπω ολες, και παλι δεν ανοιγει.
      τις κλεινω ολες, παλι τα ιδια..!
      εκανα καθαρισμο προσωρινης μνημης της εφαρμογης, τπτ.

τι γινεται και δεν ανοιγει το ημερολογιο?
    • Διαφήμιση
    • δεν βγαζει καποιο κωδικο σφαλματος..!!

απλως οταν πατας το ημερολογιο να ανοιξει, ανοιγει τις επαφες και στο κατως μερος της οθονης εμφανιζει ενα μικρο μηνυμα μιας γραμμης, σε γκρι φοντο και λεει κατι για αδειες. η εχετε περιορισμενες αδειες η δεν εχετε αδειες...... (δεν το θυμαμαι και καλα γιατι δεν ειναι το δικο μου τηλεφωνο και το βγαζει για 2 δευτερολεπτα).

επομενως, κατι με αδειες εφαρμογων ειναι και οχι σφαλμα....!!! αλλα πηγα στις αδειες -οπως ανεφερα- τις ανοιξα τις εκλεισα, παλι το βγαζει. αρα κατι πολυ ιδιαιτερο ειναι.

εχω μια υποψια, και γι αυτο ηθελα την γνωμη των "προγραμματιστων" οτι κατι φταιει με την αδεια η οχι στο αρχικο ερωτημα, αν το ημερολογιο μπορει να διαχειριζετε τηλεφωνικες κλησεις και μνμ..! γιατι εκει δεν του δωσαμε αδεια και απο τοτε δεν ανοιγει. αλλα αυτο ειναι λογικο...?