Ακομα ενα thread για νεο κινητο ...
-
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
188ε απο skroutz εναντι 240 ντολαρς απο gearbest , πως γενεν αυτο .
Θηκουλα καλη εχουμε ?
Εφοσον εχει gorilla glass , δεν χρειαζεται γυαλι μπροστα? -
Ο/H KPetros έγραψε:
Θηκουλα καλη εχουμε ?
Εφοσον εχει gorilla glass , δεν χρειαζεται γυαλι μπροστα?
Δεν είχε μέσα την μαμά θήκη. Δεν γνωρίζω την ποιότητά της. Εάν όμως κρίνω από αυτές που είχαν μέσα τo Redmi Note 5 και το Redmi 5 Plus (τα έχω και τα δύο) τότε θα μιλάμε για μία όχι και τόσο ποιοτική θήκη η οποία είναι απλά για να μην σου γρατζουνάει το κινητό ο αέρας.
Εγώ βάζω πάντα προστασία οθόνης. Άσχετα με το Gorilla glass.
Ο προηγούμενος κάτοχος το χρησιμοποίησε για κάνα μήνα χωρίς προστασία και η οθόνη ήταν ανέγγιχτη. Ούτε μισή αραχνιά δεν είχε επάνω.
Γενικά το Gorilla Glass 5 έχει μεγάλη αντοχή (έχει και το Mi8)...αλλά θα τον φάει τον τσαμπουκά του σε κάποια κακιά στιγμή...είναι μαθηματικά βέβαιο.
To "δεν χρειαζεται γυαλι μπροστα" είναι σχετικό δηλαδή. Πάντως δεν έχει καμία σχέση με τα Redmi που γρανζουνιούνται με το βλέμμα και μόνο.
Υ.Γ μην ψαρώνεις με τα 6GB RAM. Εγώ κάνω μέση χρήση, έχω μέσα καμιά 60-70 εφαρμογές (VIber, FB, Messenger, Instagram, Twitter και ότι άλλο social-σκατόπραμα φανταστείς το έχω εγκατεστημένο) και ο μέσος όρος μνήμης είναι 2.2GB σε χρήση. Τα άλλα 3.8 κάνουν νάνι συνέχεια. Θεωρώ ότι και τα 4GB του 4/64 θα είναι υπεραρκετά για normal χρήση.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Με συνοπτικες διαδικασιες , πηγα και το πηρα . Πιο ελαφρυ απο το προηγουμενο , σαφως μερα με τη νυχτα στην ταχυτητα
Ακομα το σεταρω .
Εχω xiaomi pistons αλλα τα βαζω στο usb c dongle και δεν παιζουν , χρειαζεται καποια ρυθμηση για να περασει ηχο απο την θυρα ? -
Καταρχήν καλορίζικο.
Κατά δεύτερον...δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ακουστικά. Δεν ξέρω αν έχω καν.
Το βράδυ που θα πάω σπίτι θα ψάξω να βρω να δω εάν έχω κάνα ξεχασμένο για να δοκιμάσω εάν παίζει.
from my Mi A2Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Το αφησα να κανει ολα τα updates και παιζουν μια χαρα
-
-
Χρηστο σε κάμερα είναι καλύτερο από το 5 ή όχι κάτι συγκλονιστικό;Πότες θα κάμνει ξαστεριά;
-
Ο/H das_krimi έγραψε:
Χρηστο σε κάμερα είναι καλύτερο από το 5 ή όχι κάτι συγκλονιστικό;
Το RN5 έχει πολύ ταχύτερη εστίαση. Και καλύτερο video. Εάν είχα αποκλειστικό γνώμονα την κάμερα, προσωπικά θα πήγαινα σε RN5.
Πάντως αυτά που διαβάζω ότι το Α2 έχει σούπερ ουάου κάμερα και βάζει κάτω τα άγρια θηρία ... είμαι παιδικά Κινέζικα παραμύθια.
Γιατι έτσι ρε... Εγώ το ψιλολατρεψα.... Βέβαια η μόνη εμπειρία που έχω ξες πια είναι... Αυτή που σε έκανε να γράψεις σεντόνια για exposure κλείστρα και τα λοιπά....Πότες θα κάμνει ξαστεριά;
-
Ο/H das_krimi έγραψε:
Γιατι έτσι ρε... Εγώ το ψιλολατρεψα.... Βέβαια η μόνη εμπειρία που έχω ξες πια είναι... Αυτή που σε έκανε να γράψεις σεντόνια για exposure κλείστρα και τα λοιπά....
Η κάμερα του RN5 για τα 180€ που έχει η συσκευή είναι κορυφή.
αν ξεκλειδώσουν και κάνα 2api στις επόμενες stable θα ειμεθα όχι απλά Θεοί αλλά ημίθεοι...Πότες θα κάμνει ξαστεριά;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0