Ακομα ενα thread για νεο κινητο ...
-
-
Την πηρα σημερα , ομορφη θηκη . Δεν γλυστραει οσο το γυμνο μεταλλο αλλα δεν κολαει και σαν αηδια οπως κολλαγε η μαμα θηκη . Δεν αφηνει δαχτυλιες .
Παρολαυτα , δεν μου βγαζει απτο μυαλο οτι το γυαλι μο , παραειναι μικρο . Δειτε φωτο με την θηκη
Imgur: The magic of the Internet
Εξτρα , το αφησα να αδιασει εως το 5% και μετα δοκιμασα να φορτησω με το xiaomi powerbank 20.000mAh οπου εχει QC3 .
Το κινητο γεμισε 100% σε λιγοτερο απο ωρα αλλα μαλλον αυτη η μεθοδος αυξανει λιγο την θερμοκρασια . -
Ο/H KPetros έγραψε:
Παρολαυτα , δεν μου βγαζει απτο μυαλο οτι το γυαλι μο , παραειναι μικρο . Δειτε φωτο με την θηκη
Imgur: The magic of the Internet
Περιμένω 2-3 διαφορετικά από Ali. Θα σε πώ εάν είναι κάποιο που καλύπτει καλύτερα.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Ενα bumb μιας και μου ηρθαν νεα tempered glass τα οποια ποιανουν περισσοτερη οθονη .
Τα οποια ειναι αυτα εδω .
Full Curved Tempered Glass Screen Protector Xiaomi Mi A2/Lite Redmi 6 6A 6 Pro | eBay
Δεν γλιστραει καλα το δαχτυλο επανω τους .....
Σας εχει ερθει εσας κανα καλυτερο? -
Ο/H KPetros έγραψε:
Ενα bumb μιας και μου ηρθαν νεα tempered glass τα οποια ποιανουν περισσοτερη οθονη .
Τα οποια ειναι αυτα εδω .
Full Curved Tempered Glass Screen Protector Xiaomi Mi A2/Lite Redmi 6 6A 6 Pro | eBay
Δεν γλιστραει καλα το δαχτυλο επανω τους .....
Σας εχει ερθει εσας κανα καλυτερο?
Πολύ καλό
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0