Τα έχω κάνει όλα αυτά και δε λέει να φτιάξει. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το hardware;;
[ΟΔΗΓΟΣ - Persist Fix} Δεν δουλεύει η κάμερα ή οι αισθητήρες στο Mi8
-
-
Δεν νομίζω...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
κάτι που δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να σημαίνει.. εγκατέστησα την εφαρμογή GPS Reset COM στην οποία έχεις την επιλογή "compass control" όπου μπορείς να επιλέξεις μεταξύ "gps" και "magnet". Στην επιλογή "magnet" η πυξίδα συμπεριφέρεται φυσιολογικά όταν περιστρέφω το κινητό, όταν όμως το γυρίσω στην επιλογή "gps" τότε συμπεριφέρεται παράξενα γυρίζοντας δεξιά αριστερά, κολλώντας σε ένα σημείο, κλπ. Ενδεχομένως δηλαδή στα google maps, here maps, κλπ να διαβάζουν την ένδειξη κατεύθυνσης/προσανατολισμού από το gps και όχι μέσω της πυξίδας του κινητού. Αν αυτό λέει κάτι σε κάποιον...
-
λοιπόν, σε περίτπωση που βρεθεί κάποιος με το ίδιο πρόβλημα, πολύ απλά να απεγκαταστήσει τις αναβαθμίσεις του google maps και παράλληλα να επενεργοποιήσει τις αυτόματες αναβαθμίσεις της εφαρμογής στο play store ώστε να μην αναβαθμίζεται μόνη της. Χωρίς τις αναβαθμίσεις το google maps παίζει μια χαρά. κάτι σε αυτές προφανώς ενοχλεί το gps/compass του κινητού.
-
-
-
-
-
Ο/H Germak έγραψε:
Το ενοεις δεν σε πιάνω...
Επισης σε λαπτοπ ιντελ που ετρεξα το εργαλειο που διαθετεις, αυτοματα εγκατεστησε drivers που βλεπουν την συσκευη σαν Kedacom (σαν δλδ να χα ryzen επεξεργαστη) -
Μάλλον έχεις μπερδευτεί με άλλο thread.
Σαυτό εδώ δεν κάνουμε setup κανένα εργαλείο.
Στο Xiaomi-Aio-Toolbox by Germak
κανουμε setup. Και όχι δεν θα σου αφήσει τίποτα στην registry. Τους φακέλους που δημιουργεί τους σβήνεις με το χέρι και κάνεις απεγκατασταση τους drivers. Επίσης σβήνεις και τον φάκελο adb και είσαι οκ.Εφυγαν τα πάντα! -
Ο/H Germak έγραψε:
Μάλλον έχεις μπερδευτεί με άλλο thread