Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση έρχομαι από iPhone 7 plus και διάβασα έδω μέσα ότι πρέπει επείγοντος να γίνει unlock στο bootlooder του κινητού; γιατί πρέπει; εγώ περιμένω να μου έρθει από gear beast με global θα έχει ελληνικά και θα παίρνω αναβαθμίσεις οποτε γιατί να παιδεύομαι τζάμπα; τώρα εάν θέλω μα περάσω άλλη ρομ το ξέρω ότι πρέπει να το ξεκλειδωσεις αλλά μάλλον δεν θα το πείραξω.
Mi 8 lite (Γενική συζήτηση)
-
-
Καλως ηρθες στο forum. Αν το κινητο ειναι το global version (στο κουτι γραφει global version) δεν χρειαζεται να τον ξεκλειδωσεις το δουλεθεις οπως ειναι
Μονο αν ειναι το china version με global rom (ο bootloader θα ειναι ξεκλειδωτος) θα χρειαστει να τον κλειδωσεις και να τον ξεκλειδωσεις με δικο σου λογαργιασμο -
Ο/H Kikonec έγραψε:
γιατί πρέπει;
Ενώ με ξεκλείδωτο bootloader, περνάς μόνος σου fastboot rom και εάν δεν είναι πρόβλημα hardware, σε 10 λεπτά (άντε 20) έχεις εκ νέου τη συσκευή λειτουργική -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H Kikonec έγραψε:
γιατί πρέπει;
Ενώ με ξεκλείδωτο bootloader, περνάς μόνος σου fastboot rom και εάν δεν είναι πρόβλημα hardware, σε 10 λεπτά (άντε 20) έχεις εκ νέου τη συσκευή λειτουργική
Έγινες κατανοητός ευχαριστώ! Όποτε είτε το πειραξω είτε το αφήσω το κινητό έτσι το πρώτο πράγμα που να κάνω είναι να ξεκλείδωσω το bootloader, μην μας κάτσει τίποτα στραβό! -
Εμείς προτείνουμε να γίνεται ξεκλείδωμα του bootloader, άσχετα από το ποια ρομ θα κρατήσει ο κάθε χρήστης
-
-
Ο/H nifitsa_kakia έγραψε:
Εγώ αυτή έχω από τότε που βγήκε και δουλεύει μια χαρά.
Το θέμα είναι πότε θα βγει καινούργια γιατί όπως μου είπαν και τα παιδιά εδώ δεν έχουμε δώσει source εδώ και 3-4 εβδομάδες
Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Όταν πατάς παρατεταμένα το power button τι μενού σου βγάζει?
-
-
Αυτό είναι το κύριο πρόβλημα. Δε μπορώ ούτε επανεκκίνηση κανονική να κάνω. Άλλο θέμα είναι πως όταν κάποιες φορές γράφω, ξαφνικά το πληκτρολόγιο εξαφανίζεται. Τέλος πάντων, αφού ειναι θέμα της ρομ, ας περιμένουμε...
-
Κι εγώ το έχω αυτό το θέμα όταν γράφω, κάνει ένα στιγμιαίο ¨τύναγμα¨ και επανέρχεται. Αγορασμένο από Κωτσόβολο global version, miui 10
-
Καλημέρα παιδιά
Η μπαταρία πως σας φαίνεται;
Εγώ βγάζω SOT 6.5 ώρες
Με RN5 είχα σίγουρα 8.5
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0