[Miui 10 8.12.6/7] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 39 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Σου βγάζει κάτι. Θα βοηθούσε να το αναλύσεις λίγο.Ο/H gsisman41 έγραψε:
Εγώ σε mido γιατι δεν μπορώ να περάσω την aroma
-
-
-
-
Αφού σε tulip δεν ισχύει η aroma γιατί την ανεβάζετε; Η μήπως κάνω κάτι λάθος;
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Η Global ROM του rolex σε MIUI 10 συνεχίζει να βρίσκεται σε Nougat. Η CN/eu που χρησιμοποιούμε εμείς ως source για κάποιο (ακατανόητο πραγματικά) λόγο φαίνεται να βρίσκεται σε 6αρι. Δεν γνωρίζουμε το λόγο που έχει συμβεί αυτό και αν είδα σωστά τα επίσημα forum πρόκειται για θέμα της Xiaomi και του source.Ο/H vvnks έγραψε:
Στο redmi 4a σε miui 9 ηταν android 7 nougat τωτα σε miui 10 εγινε android 6 στην ουσια υποβαθμιστηκε γιατι πρωτα μας ενδειαφερει το android και μετα το miui ( η μανα xiaomi δινει το miui 10 σε nougat)
-
Είτε μένετε με την 8.11.22, είτε προχωράτε σε λύσεις άλλων custom ROM πέρα από το οικοσύστημα του MIUI, πχ Lineage, Resurection Remix, Pixel Experience, Nitrogen OS κτλ. Οι 2 τελευταίες απ' όσο γνωρίζω προσφέρουν ακόμα ενημερώσεις και έχουν φτάσει μέχρι Android Pie, με ότι συνεπάγεται αυτό (για νέα features αλλά και τα προβληματάκια της η κάθε μία). Θεωρητικά θα μπορούσε να εξεταστεί και το ενδεχόμενο να προσπαθήσουμε να κάνουμε port τη ROM του kate που είναι σε Global source και ακόμα ενημερώνεται. Θα δούμε.Ο/H Christos7 έγραψε:
Καλημέρα παιδιά, εμείς με τα kenzo τι μπορούμε να κάνουμε; -
αα οκ το γνωστό πρόβλημα με τα νεα twrp .Ο/H gsisman41 έγραψε:
βγάζει ένα μήνυμα που λέει ότι η ρομ είναι για mido και ότι αυτό είναι "α"
-
Δεν έχει δοκιμαστεί η aroma σε toulip και μπορεί να τρέχει μια χαρά.Ο/H pasxalis έγραψε:
Αφού σε tulip δεν ισχύει η aroma γιατί την ανεβάζετε; Η μήπως κάνω κάτι λάθος;
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ας την δοκιμάσει κάποιος.... -
Θέλω να δοκιμάσω την aroma σε tulip έχω την xtrv την περνάω από πάνω κάνω κάποια άλλη επιλογή όπως factory reset?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0