[Miui 10 8.12.20] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 40 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Ο/H tan έγραψε:
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H tan έγραψε:
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δοκιμασε να κάνεις το flash του magisk και του Dolby σε 2 χρόνους και όχι το ενα πίσω από το άλλο.
Κάνε πρώτα flash το magisk από την εφαρμογή αναβάθμισης με την επιλογή του zip.
Μόλις ξανακάνει boot στην miui τότε δες αν σου έχει βάλει το magisk.
Μετά κάνε flash το dolby με τον ίδιο τρόπο.
Τωρα βλέπω δεν υπάρχει επιλογή για απόκρυψη notc. Επίσης έχει να διαλέγεις ποιες εφαρμογές θα παίζουν full screen, αλλά αυτή που με ενδιαφέρει πιο πολύ, η yi home, την έχει ότι και καλά είναι optimized για full screen αλλα όταν δουλεύει δείχνει μέσα στο notch και τρώει εικόνα...Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
-
-
-
-
Ο/H Thanasis1972 έγραψε:
Αν δεν έχεις καμία Google Camera, αν επιλέξεις από την AROMA να στην βάλει, μπορεί να μην δουλεύει σωστά στην συσκευή σου καθώς μπορεί να μην είναι συμβατή. -
Παιδια σε poco μου εμφανιζει μια εφαρμογη με ονομα διαχειρηση αρχειων και αλλη μια που λεγεται file manager η δευτερη απαιτει συνδεση στο ιντερνετ και πλεον οταν την ανοιγω μου γραφει disconnected και δεν ανοιγει καν πρεπει να υπαρχουν και οι 2? Κατι αλλο που θα ηθελα να αναφερω ειναι οτι σε ασχετες στιγμες δεν αναγνωριζεται η καρτα μνημης δεν ξερω αν ειναι bug η οχι παντως με ενα restart στρωνει δεν μου εμφανιζει μηνυμα οτι εγινε unmounted. Εισης δεν εχω την εφαρμογη του φορουμ
-
@lak100
Αυτό με την σύνδεση του File Manager στο Internet είναι Bug από το Source, και πιστεύω να είναι οκ στην νέα έκδοση.
Την εφαρμογή του φόρουμ μπορείς να την πάρεις από εδώ => ipap.xiaomihellas.apk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0