Θα έχετε μόλις βγει η Source ROM που δεν βγήκε ακόμη για το Poco F1.Ο/H George 21 έγραψε:
Θα έχουμε καινούρια ρομ?

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΘα έχετε μόλις βγει η Source ROM που δεν βγήκε ακόμη για το Poco F1.Ο/H George 21 έγραψε:
Θα έχουμε καινούρια ρομ?
Για να μην μπλέκουμε τα πράγματα, είναι μία απόφαση που αφορά αποκλειστικά και μόνο το Xiaomi.eu και όχι την Xiaomi, τουλάχιστον προς το παρόν.Ο/H knight666 έγραψε:
Πολύ κακό αυτό με τις παλιότερες συσκευές αλλά κ πολύ στενάχωρο.
Όχι μόνο θα αναγκαζόμαστε να πουλάμε νωρίτερα τις συσκευές μας αλλά θα είναι κ πιο δύσκολο γιατί οι πιθανοί αγοραστές θα ξέρουν ότι δεν θα υπάρχει υποστήριξη κ δεν θα τις προτιμούν.
Άρα θα πέφτει αναγκαστικά η τιμή για να μην σου μείνει.
Στα χνάρια της Samsung κ η Xiaomi...
Εγώ έχω μπει στο xiaomi.eu και τους έχω καταχεσει!!!!!Ο/H Giannisagal έγραψε:
9.1.3 rolex.... εγκατάσταση επιτυχής.... διάβασα ότι αυτή η αναβάθμιση είναι η τελευταία για Android 6.0 ????????
Τρέλανε με τώρα και ξενέρωσε με ταυτόχρονα.......τι θα πει αυτό????????
Εσύ δεν κινδυνεύεις να μείνεις χωρίς ROM, καθώς η Xiaomi βγάζει Global ROM για την συσκευή σου, αλλά θα αναγκαστούμε να γυρίσουμε το Source της Ελληνικής ROM για την συσκευή σου, πίσω σε Global Source.Ο/H Giannisagal έγραψε:
9.1.3 rolex.... εγκατάσταση επιτυχής.... διάβασα ότι αυτή η αναβάθμιση είναι η τελευταία για Android 6.0 ????????
Ω ρε φίλε.....?!?!?!?!?!?!εγώ δεν τους κάνω την χάρη να αγοράσω νέο κινητό τους όμως....αυτό είναι χέσιμο φίλε...το παρακαναν....... παρεπιπτόντως η νέα ρομ αν και τελευταία σε rolex πάει σφεντόνα....καμία σχέση με τις προηγούμενες....μπράβο παιδιά ευχαριστώ σας!!!!Ο/H tan έγραψε:
Εγώ έχω μπει στο xiaomi.eu και τους έχω καταχεσει!!!!!Ναι είναι αλήθειαΟ/H Giannisagal έγραψε:
Κάτι είναι και αυτό τουλάχιστον Δημήτρη αν και σιχαίνομαι τα fr.....Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Εσύ δεν κινδυνεύεις να μείνεις χωρίς ROM, καθώς η Xiaomi βγάζει Global ROM για την συσκευή σου, αλλά θα αναγκαστούμε να γυρίσουμε το Source της Ελληνικής ROM για την συσκευή σου, πίσω σε Global Source.Ο/H Giannisagal έγραψε: