Διαφήμιση

Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!

• Ο/H Harrytzo έγραψε:

Καλησπέρα! Συνδέεται το κιν (mi remote) με το mi box s (τηλεχειριστήριο ουσιαστικά), και το mi box σε mi home μήπως;

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Καλησπέρα , συνδέετε με την εφαρμογή Mi REMOTE CONTROLLER όπου θα επιλέξεις Smart box και θα κάνεις σύζευξη όπως έκανες με το χειριστήριο του.
      Για το mi box σε mi home δεν γνωρίζω.
    • Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα.

Έχω κάνω σύζευξη μου το δείχνει σε λιγότερο από 10μ αλλά δεν γίνεται τπτ...κάτι κάνω λάθος. Θα το ψάξω σ ευχαριστώ!

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Αγαπητά μέλη. Μετά από πολύ κόπο και αφού αγόρασα δυο στικακια kingstom (128gb και 64gb) δεν έχω ακόμα καταφέρει να ορίσω κάποια από αυτά εσωτερικό μέσο αποθήκευσης. Νομίζω πως δοκίμασα όλες τις πιθανές περιπτώσεις. Μέχρι και την μορφοποίηση πρώτα από PC που μου είπατε από εδώ, (και FAT32 αλλά και NTFS) να κάνω, δοκίμασα. Στη συνέχεια βάζω το στικακι στην υποδοχή usb του tv box, μου ανοίγει η καρτέλα του ES πως το βλεπει, βγάζει πάνω δεξιά το tv box μήνυμα που με ρωτάει αν θέλω να κάνει μορφοποίηση για να το ορίσω εσωτερικό μέσο αποθήκευσης. Ξεκινάω την διαδικασία και μετά από 1min μου γράφει αδυναμία της ενέργειας! Μετά από αυτό θα ήθελα να σημειώσω πως βάζω ξανά το στικακι στο usb του pc και δε το βλέπει καν! Για να το δει το pc μου, ξανά, πρέπει να βάλω το στικακι στο Android κινητό μου όπου αυτό κάνει τη διαμόρφωση. Όπως καταλάβατε η απογοήτευση μου είναι μεγάλη γιατί ένας από τους λόγους που αγόρασα αυτό το tv box με τόσο μικρή αποθήκευση ήταν το γεγονός πως μπορούσα να την αυξήσω με στικακι. Βέβαια μπορώ να χρησιμοποιήσω το στικακι ως αφαιρούμενο μέσο αποθήκευσης αλλά όπως γνωρίζετε και εσείς η υπηρεσία αυτή δε προσφέρει και πολλά. Να τα παρατήσω ή έχετε να προτείνετε κάτι?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Nemo73 έγραψε:

Νομίζω πως βρήκα τη λύση. Αυτό το κωλοπρογραμμα το ES φταίει. Αύριο θα πειραματιστώ και θα ενημερώσω.
      καλημέρα , ενημέρωσε μας να ξέρουμε τι γίνετε, εγώ πάντως δεν είδα αλλαγή τον εσωτερικό χώρο (8gb), 1,7Gb είχε μείνει υπόλοιπο μετά την μεταφορά που έκανε στον δίσκο που σύνδεσα αντί 1,8gb που είχε υπόλοιπο χωρίς το εξωτερικό δίσκο και το μόνο apk που ζητούσε σύνδεση (του δίσκου) όταν αφαιρούσα τον εξωτερικό δίσκο ήταν το kodi, όλα τα άλλα παίζανε κανονικά
    • παιδιά έχω θέμα με το Chromecast, ενώ δούλευε κανονικά δύο μήνες που έχω το box και έπαιζα ασυρματα μέσω κινητου σεYouTube, Netflix, BubbleUPnP και ότι άλλο υποστιριζει το Chromecast, ξαφνικά την τελευταία βδομάδα κάθε φορά που πάω να συνδεθώ μου βγάζει error "there was a problem connecting to android tv". Είμαι συνδεδεμενος στο ίδιο δίκτυο και στις δύο συσκευές, δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Μπορεί να μου δώσει κανείς τα φώτα του;
    • Ο/H Romanos Lioutas έγραψε:

παιδιά έχω θέμα με το Chromecast, ενώ δούλευε κανονικά δύο μήνες που έχω το box και έπαιζα ασυρματα μέσω κινητου σεYouTube, Netflix, BubbleUPnP και ότι άλλο υποστιριζει το Chromecast, ξαφνικά την τελευταία βδομάδα κάθε φορά που πάω να συνδεθώ μου βγάζει error "there was a problem connecting to android tv". Είμαι συνδεδεμενος στο ίδιο δίκτυο και στις δύο συσκευές, δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Μπορεί να μου δώσει κανείς τα φώτα του;
      Μετά την τελευταία ενημέρωση στο κάνει αυτό; Δοκίμασε από το playstore να κάνεις απεγκατάσταση των ενημερώσεων του Chromecast και ξαναπέρασε... Σε μένα έτσι λύθηκε το πρόβλημα που είχα.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Nemo73 έγραψε:

Την εφαρμογή tunein δε τη μεταφέρει στο αποθηκευτικό μέσο που δημιούργησα. Μπορώ να το πετύχω με κάποιο τρόπο?
      Όπως και στο κινητό σου όταν έχεις as κάρτα και θες να μεταφέρεις εφαρμογές εκεί κάποιες σου αφήνει το android να τις μεταφέρεις ενώ κάποιες άλλες όχι. Έτσι και εδώ στο android tv κάποιες θα μπορέσεις να τις βάλεις ενώ κάποιες άλλες όχι, γιατί το σύστημα για να μπορεί να τις τρέξει θέλει να τις έχει εγκατεστημένες στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο.

Οπότε δεν σημαίνει πως αν βάλεις ένα στικάκι π.χ. 64Gb τότε μπορείς να ρίξεις όλες τις εφαρμογές εκεί και να έχεις όσο χώρο θες.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Nemo73 έγραψε:

Παιδιά η αποθήκευση εφαρμογών και ταινιών γίνεται αυτόματα στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο που δημιουργησαμε?
      Τις ταινίες σου μπορείς να επιλέξεις να τις βάζει στο στικάκι σου.

Στις ρυθμίσεις το ES μπορείς να επιλέξεις που θες να αποθηκεύονται αυτά που στέλνεις ή αυτά πού κατεβάζεις.