Διαφήμιση

Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!

• Για κατέβασμα ταινιών χρησιμοποιώ το flud. Τις ταινίες τις κατεβάζει στον internal storage. Μήπως κάποιος γνωρίζει πως θα τις μεταφέρω ή θα τις κατεβάζω απευθείας στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο που δημιούργησα? Στο flud πήγα στις ρυθμίσεις αλλά νομίζω πως δε μου δίνει άλλη επιλογή εκτός απο το internal. Ένας φίλος πριν είπε πως μπορώ να το κάνω από το ES. Δε γνωρίζω όμως πως.
    • Ο/H Nemo73 έγραψε:

Για κατέβασμα ταινιών χρησιμοποιώ το flud. Τις ταινίες τις κατεβάζει στον internal storage. Μήπως κάποιος γνωρίζει πως θα τις μεταφέρω ή θα τις κατεβάζω απευθείας στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο που δημιούργησα? Στο flud πήγα στις ρυθμίσεις αλλά νομίζω πως δε μου δίνει άλλη επιλογή εκτός απο το internal. Ένας φίλος πριν είπε πως μπορώ να το κάνω από το ES. Δε γνωρίζω όμως πως.
      Το fluid δεν το ξέρω. Αλλά αν θες ψάξε στις ρυθμίσεις του να δεις αν έχει κάπου που να αποθηκεύει αυτά που κατεβάζεις (ο chrome για παράδειγμα έχει αυτή την επιλογή σίγουρα στα Windows ή έχει την επιλογή να σε ρωτάει κάθε φορά).

Τώρα αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό μπορείς μέσω του ES να το αλλάζεις φάκελο και αποθηκευτικό χώρο που θες να αποθηκεύσεις κάποιο αρχείο.

Όταν έγραψα για το ES ότι έχεις την δυνατότητα να αλλάξεις το φάκελο που αποθηκεύει αρχεία έλεγα για τα αρχεία που διαχειρίζεται το ES. Για παράδειγμα σου δίνει την δυνατότητα να στείλεις αρχεία από μια συσκευή σε μια άλλη μέσω WiFi δικτύου. Αυτό που μπορείς να επιλέξεις από τις ρυθμίσεις που θες να το αποθηκεύει.

Ελπίζω να σε βοηθάει λίγο όλο αυτό ...
    • Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα.

Μάγκες έχετε να προτείνετε κάνα καλό πληκτρολόγιο; Υπάρχει με σύνδεση Bluetooth η μόνο με USB κεραία;; Επίσης και κάνα καλό dongle(η όπως λέγεται τέλος πάντων) για παραπάνω θύρες θα ήταν χρήσιμο. Ίσως και με Ethernet γιατί που και που χάνω για λίγα δευτερόλεπτα το WiFi αν και το ρούτερ είναι στο ίδιο δωμάτιο.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • παιδια μόλις αγορασα το boxaki και θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις
      1η όταν επιλέγω το screen resolution η τηλεόραση μου είναι full HD στο αυτοματο με διαλέγει 720ρ γιατί;
      2η) το βάζω χειροκίνητα 1080ρ και ανοιγω το netflix και μου δείχνει ότι παίζει τις σειρές σε HD δηλαδή τι ποιότητα παίζει;
    • Ο/H tasos17 έγραψε:

Μάγκες έχετε να προτείνετε κάνα καλό πληκτρολόγιο; Υπάρχει με σύνδεση Bluetooth η μόνο με USB κεραία;; Επίσης και κάνα καλό dongle(η όπως λέγεται τέλος πάντων) για παραπάνω θύρες θα ήταν χρήσιμο. Ίσως και με Ethernet γιατί που και που χάνω για λίγα δευτερόλεπτα το WiFi αν και το ρούτερ είναι στο ίδιο δωμάτιο.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
      εγώ έχω πάρει αυτά και είμαι πολύ ευχαριστημένος
      rii i8 plus 2.4g wireless touch pad fly air mouse backlit gaming keyboard control with multi-touch Sale - Banggood.com

Υπολογιστές :: USB Hubs :: TP-Link UE330 v2.0, USB 3.0 3-Port Hub & Gigabit Ethernet Adapter 2 in 1 USB Adapter
    • παιδιά εάν θέλετε καλό πληκτρολόγιο πάρτε αυτό με μπαταρίες απλές είχα το πιο πάνω και σε μερικούς μήνες φούσκωσε η μπαταρία!

[11,25€ 27% OFF]JP136 Ultra Thin 2.4GHz Wireless Keyboard with Touch Pad for Laptops Desktop Computers Computer Peripherals from Computer & Networking on banggood.com
      XlA4eSw1iW
    • Χρόνια πολλά με υγεία. Επανέρχομαι στο θέμα αποθήκευσης. Δε γνωρίζω το τρόπο για να μεταφέρω αρχεία στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο που έχω ορίσει. Παραθέτω δύο fotos που δείχνουν πως το tv box βλέπει τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο που έχω ορίσει, ενώ στο ES γράφει συνέχεια πως φορτώνει! Κάτι αντίστοιχο δείχνει και σε εσάς? Τι πιστεύετε πως φταίει?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Kikonec έγραψε:

παιδια μόλις αγορασα το boxaki και θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις
      1η όταν επιλέγω το screen resolution η τηλεόραση μου είναι full HD στο αυτοματο με διαλέγει 720ρ γιατί;
      2η) το βάζω χειροκίνητα 1080ρ και ανοιγω το netflix και μου δείχνει ότι παίζει τις σειρές σε HD δηλαδή τι ποιότητα παίζει;
      Ειναι περίεργο που σου το επιλέγει σε 720p. Τι τηλεόραση εχεις;

Το Netflix έχει 3 πακέτα συνδρομών.
      1. SD (τυπική ανάλυση)
      2. HD (προφανώς αυτήν έχεις αγοράσει και εσυ)
      3. UHD

Στα πακέτα του δεν πουλάει full HD.
    • Ο/H Nemo73 έγραψε:

Χρόνια πολλά με υγεία. Επανέρχομαι στο θέμα αποθήκευσης. Δε γνωρίζω το τρόπο για να μεταφέρω αρχεία στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο που έχω ορίσει.
      Θα επιλέξεις το αρχείο που θες και θα επιλέξεις μεταφορά ή μετακίνηση (δεν ξέρω πως ακριβώς το γράφει και αυτή την στιγμή δεν έχω πρόσβαση στο TV box). Μετά θα επιλέξεις σε ποιο φάκελο θες να το μετακινήσεις.

Ο/H Nemo73 έγραψε:

Παραθέτω δύο fotos που δείχνουν πως το tv box βλέπει τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο που έχω ορίσει, ενώ στο ES γράφει συνέχεια πως φορτώνει! Κάτι αντίστοιχο δείχνει και σε εσάς? Τι πιστεύετε πως φταίει?
      να ξεκινήσω λέγοντας σου ότι δεν χρησιμοποιώ μόνιμα κάποιο εξωτερικό χώρο για να αποθηκεύω εφαρμογές (ακόμη σου έχω περιγράψει σε προηγούμενο post ότι δεν μεταφέρονται όλες οι εφαρμογές σε εξωτερικό χώρο αποθηκεύσεις). Το ότι το βλέπει το TV box είναι καλό και αξιόπιστο πιστεύω. Το ES δεν το βλέπει ή λόγο κάποιου bug ή για κάποιο άλλο λόγο που δεν μπορώ να σκεφτώ.

Το πρόβλημα με τις διαμορφώσεις το έλυσες;
    • Ο/H Kikonec έγραψε:

παιδια μόλις αγορασα το boxaki και θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις
      1. Και σε μένα κάνει ακριβώς το ίδιο. Μπορεί να φταίει ότι η τηλεόραση μου είναι 13 χρονών, αλλά αφού λύνεται με το χειροκίνητο μην σε απασχολεί ιδιαίτερα.
      2. Αν δεν κάνω λάθος το HD του Netflix είναι full HD. Αλλά και να μην είναι, η εικόνα του είναι πολύ καλή.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ναι το πρόβλημα με την διαμόρφωση νομίζω πως το έλυσα, αν οι δυο εικόνες που ποσταρα εμφανίζονται και σε εσας. Για τις εφαρμογές είναι κατανοητό πως δεν μπορώ να τις βάλω όπου θέλω. Αυτό που θέλω να μεταφέρω είναι οι ταινίες. Θα προσπαθήσω όλες τις πιθανές λύσεις όμως για να μην προσπαθώ άδικα θα ήθελα να γνωρίζω αν οι δυο εικόνες που ποσταρα εμφανίζονται και σε εσας.
    • Διαφήμιση
    • Θα ήθελα να συμπληρώσω επίσης, για τον κύριο που μου είπε να χρησιμοποιήσω τη διαδικασία μεταφορά στο ES πως αυτό δε μπορεί να γίνει γιατί όπως σας έστειλα, στην εικόνα δείχνει πως το εσωτερικό αποθηκευτικό μέσο που δημιούργησα, φορτώνει!!!! Για αυτό ανέβασα τις δυο εικόνες για να δούμε αν είναι όλα σωστά. Δυο δεδομένα ακόμα αν βοηθούν:
      Α) Για εσωτερικό αποθηκευτικό μέσο χρησιμοποίησα usb stick (δηλαδή δεν έχει δικιά του τροφοδοσία) και Β) το πρόγραμμα ES είναι αποθηκευμένο στο εσωτερικό αποθηκευτικό μέσο που ορισα.