Καλησπέρα σε όλους. Πήρα ένα Xiaomi Mi box s πως κάνω format? Μόνο από τις ρυθμίσεις? Δεν με αφήνει από ότι παρατήρησα μου το εμφανίζει γκριζαρισμένο. Μπορώ να κάνω κάπως αλλιώς? Έβαλα το νέο λογισμικό και θέλω να κάνω ένα format σε factory mode. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο
Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!
-
-
To Βγάζει από το τροφοδοτικό - και στο τηλεχειριστήριο που το έχεις κοντά στο Box, κρατάς πατημένα το μεσαίο στρόγγυλο πλήκτρο του ΟΚ και το αριστερό πλήκτρο <- του μενού ταυτόχρονα.
Όσο είναι πατημένα βάζεις το BOX στην τροφοδοσία χωρίς να αφήσεις καθόλου τα πλήκτρα μέχρι να εμφανιστεί η εικόνα με το Android.
Από εκεί μπορείς να κάνεις Factory Reset & Format -
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
To Βγάζει από το τροφοδοτικό - και στο τηλεχειριστήριο που το έχεις κοντά στο Box, κρατάς πατημένα το μεσαίο στρόγγυλο πλήκτρο του ΟΚ και το αριστερό πλήκτρο <- του μενού ταυτόχρονα.
Όσο είναι πατημένα βάζεις το BOX στην τροφοδοσία χωρίς να αφήσεις καθόλου τα πλήκτρα μέχρι να εμφανιστεί η εικόνα με το Android.
Από εκεί μπορείς να κάνεις Factory Reset & Format
Για να είναι σωστό το φορμάτ θα πρέπει να κάνουμε
εκτός του return to factory reset
και wipe partition? -
Ο/H tassosmer έγραψε:
Πριν κάνεις το format πες μας αν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα... Μήπως μπορέσουμε και σε βοηθήσουμε ώστε να μην μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία...
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H kaberos έγραψε:
Δεν χρειάζεται συνήθως Wipe εκτός από περιπτώσεις που το απλό FR δεν σου διορθώνει τα προβλήματα που ίσως έχεις. -
Αν κάνω φορματ όπως είπατε, το Netflix θα παίζει κανονικά;
-
Τι πρόβλημα έχεις με το netflix;
-
-
Ο/H billy1987 έγραψε:
Το s δεν μπαίνει με κανέναν τρόπο στο κρυφό μενού wipe all cache
-
Ναι έχω συνδρομή
-
@billy1987 μου κάνει μεγάλη εντύπωση που δεν σου είχε ενεργή την επιλογή για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αφού λες ότι έχει δύο το άλλο σου έχει την επιλογή;
Εγώ πριν 2 μέρες το έκανα κανονικά από τις ρυθμίσεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες