Διαφήμιση

Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Ο/H chrispsil έγραψε:

Καλησπέρα σας παιδιά. Απόκτησα και γω το δικο μ μποξακι και εχω πρόβλημα. Οταν μπαίνει σε standby mode και μένει γ αρκετή ώρα εχω πρόβλημα και δεν ενεργοποιειται με τπτ. Πρέπει ν κανω plun unplug το ρευμα του. Ξέρει κανείς τι παιζει;
      α) δες χειροκίνητα αν υπάρχει κάποια αναβάθμιση
      β) ενεργοποίησε το HDMI CEC (και τις 3 επιλογές)
    • Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα.

Με ενδιαφέρει για το χωριό να το συνδέσω με τη τηλεόραση σε hdmi.
      Να προτιμήσω το mi box s μαζί και προσαρμογή usb to ethernet ;
      Υπάρχει κάποιο κουπόνι κυρίως από banggood.
      Το θέλω κυρίως για Netflix

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H meletis έγραψε:

1. Αν κυρίως το θες για Netflix το mi box s είναι μονόδρομος για να έχεις hd αναπαραγωγή
      2. Αντάπτορας
      Είναι ότι καλύτερο για τους παρακάτω λόγους
      Με καλώδιο -πάντα- είναι ποιοτικά ανώτερη σε σύγκριση με μια σύνδεση WiFi, όσο καλή και αν είναι αυτή!
      Αυτό οφείλεται σε 3 κύριες αιτίες α) έχει 0 ''θορύβους'', δηλαδή παρεμβολές από γειτονικά modems και άλλες συσκευές που μπορεί να εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα
      β) Η σύνδεση WiFi χάνει -πάντα και εξ ορισμού- ''πακέτα δεδομένων'' που μπορεί μεν σε μια ταινία/ σειρά να μην έχει σημασία επειδή υπάρχει το ''buffer'', στις ''ζωντανές'' συνδέσεις, όμως, τα γνωστά ''κολλήματα'' οφείλονται -σε συντριπτικό ποσοστό- ακριβώς σε αυτά τα ''χαμένα'' πακέτα.
      γ) Ειδικά στις αναμεταδόσεις υψηλής ποιότητας που τo WiFi λειτουργεί στην μέγιστη απόδοσή του, ''βράζει'' -κυριολεκτικά- η κάρτα wifi, ανεβάζει αρκετά την θερμοκρασία του box και -κατά συνέπεια- μειώνεται η απόδοσή του!

Αυτός είναι δοκιμασμένος και λειτουργεί αψογα και αν θες μπορείς να τον χρησιμοποιείς άνετα και σε υπολογιστή σαν hub)
      USB 3.0 to Gigabit Ethernet Adapt UE330 | You.gr

3. γιατί να το αγοράσεις από το εξωτερικό αφού το βρίσκεις Ελλάδα στην ίδια τιμή?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kaberos έγραψε:

Ο/H meletis έγραψε:

1. Αν κυρίως το θες για Netflix το mi box s είναι μονόδρομος για να έχεις hd αναπαραγωγή
      2. Αντάπτορας
      Είναι ότι καλύτερο για τους παρακάτω λόγους
      Με καλώδιο -πάντα- είναι ποιοτικά ανώτερη σε σύγκριση με μια σύνδεση WiFi, όσο καλή και αν είναι αυτή!
      Αυτό οφείλεται σε 3 κύριες αιτίες α) έχει 0 ''θορύβους'', δηλαδή παρεμβολές από γειτονικά modems και άλλες συσκευές που μπορεί να εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα
      β) Η σύνδεση WiFi χάνει -πάντα και εξ ορισμού- ''πακέτα δεδομένων'' που μπορεί μεν σε μια ταινία/ σειρά να μην έχει σημασία επειδή υπάρχει το ''buffer'', στις ''ζωντανές'' συνδέσεις, όμως, τα γνωστά ''κολλήματα'' οφείλονται -σε συντριπτικό ποσοστό- ακριβώς σε αυτά τα ''χαμένα'' πακέτα.
      γ) Ειδικά στις αναμεταδόσεις υψηλής ποιότητας που τo WiFi λειτουργεί στην μέγιστη απόδοσή του, ''βράζει'' -κυριολεκτικά- η κάρτα wifi, ανεβάζει αρκετά την θερμοκρασία του box και -κατά συνέπεια- μειώνεται η απόδοσή του!

Αυτός είναι δοκιμασμένος και λειτουργεί αψογα και αν θες μπορείς να τον χρησιμοποιείς άνετα και σε υπολογιστή σαν hub)
      USB 3.0 to Gigabit Ethernet Adapt UE330 | You.gr

3. γιατί να το αγοράσεις από το εξωτερικό αφού το βρίσκεις Ελλάδα στην ίδια τιμή?
      Θα το δω τότε από Ελλάδα .
      Θα προτιμήσω με ενσύρματη σύνδεση, τα γνωρίζω καθώς δίκτυα πληροφορική σπουδάζω αλλά με τα tv box δεν έχω ασχοληθει

• καλημερα,
      Ξερετε ποτε θα ερθει η αναβαθμιση σε ανδροιδ 9;
      Ό,τι δεν σε σκοτώνει, έχει plan B, μην χαίρεσαι!! ;(
    • Ο/H zzisis έγραψε:

καλημερα,
      Ξερετε ποτε θα ερθει η αναβαθμιση σε ανδροιδ 9;
      καλημέρα & Χρόνια πολλά!!!
      Λογικά σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμη
      Εγώ έχω εγκαταστήσει την Android 9 [Beta 3] 2231 και απ'οτι εχει γραφτεί θα είναι η τελευταία beta
      Προσοχή: εάν κάνετε εγκατάσταση την beta android 9 δεν υπάρχουν σαφείς οδηγίες για επιστροφή στην android 8.1

Mi Box S Android 9 [Beta 3] 2231 : AndroidTV

Download latest Android 9 Pie beta 3 OTA update for Xiaomi Mi Box S official
    • Καλησπέρα κ από μένα και καλή χρονιά σε όλους με υγεία..
      Ήθελα να ρωτήσω κ εγώ σχετικά με το mibox4 που αγόρασα Μόλις..
      Συνέχεια κολλάει παιδιά, δεν έχω καταφέρει να δω ούτε μια ταινία.. Ταχύτητα σύνδεσης δεν πιάνει πάνω από 6mpbs με wifi και χωρίς να είναι φυσικά καμία άλλη συσκευή συνδεδεμενη.. εκανα μετρηση στο wifi και κανει download με 21mpbs..
      Από όλες τις συσκευές που συνδέω στο wifi μόνο το mibox4 δεν δουλεύει σωστά.. Στις ρυθμισεις δεν υπαρχει δυνατοτητα για να κανω καποια ρυθμιση οπως διαβασα εδω μεσα.. είναι έτοιμος να το πάω πίσω, τσάμπα το πήρα. Μπορειτε να με βοηθησετε? Μήπως με καλώδιο και αντάπτορα ethernet να λυθεί το πρόβλημα της ταχύτητας?
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα. Κάτοχος και εγώ κάποιες μέρες με το mi box s. Μήπως ξέρει κάποιος τι γίνεται με το sleep mode και τα κολλήματα? Πρέπει να κάνω συνέχεια επανεκκίνηση για να έρθει στα ίσα του πολύ σπαστικό....
    • Η μόνη λύση για να μην έχουμε προβλήματα με το mi box s είναι να το αποδυνδεσουμε απο την τηλεόραση μας να ανοίξουμε τον κάδο σκουπιδιών και να το πετάξουμε!!! Όπως και έκανα εγώ, έχασα ατελείωτες ώρες διαβάζοντας σε όλο το ίντερνετ τι πρέπει να κανω για να δουλέψει σωστά τσάμπα ο χρόνος μου για μια άχρηστη συσκευή που κολλάει παντού και είναι πιο αργή και απο τον θάνατο τσάμπα τα λεφτά πραγματικά δεν κάνει για τίποτα ούτε για Netflix, αγόρασα το Amazon fire stick 4k και ηρέμησα δεν κολλάει ποτέ πάει σφαίρα σε ολα ακόμα και στο popcorntime φορτώνει της ταινίες σε δευτερόλεπτα και της προχωράει μπρος πίσω χωρίς να κολλάει δευτερόλεπτο, επειδή όλοι σας έχετε πρόβλημα με το mi box s σας προτείνω αυτή την λύση εγώ πάντως ηρέμησα!!
      Χρόνια πολλά σε όλους.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H John's έγραψε:

Η μόνη λύση για να μην έχουμε προβλήματα με το mi box s είναι να το αποδυνδεσουμε απο την τηλεόραση μας να ανοίξουμε τον κάδο σκουπιδιών και να το πετάξουμε!!! Όπως και έκανα εγώ, έχασα ατελείωτες ώρες διαβάζοντας σε όλο το ίντερνετ τι πρέπει να κανω για να δουλέψει σωστά τσάμπα ο χρόνος μου για μια άχρηστη συσκευή που κολλάει παντού και είναι πιο αργή και απο τον θάνατο τσάμπα τα λεφτά πραγματικά δεν κάνει για τίποτα ούτε για Netflix, αγόρασα το Amazon fire stick 4k και ηρέμησα δεν κολλάει ποτέ πάει σφαίρα σε ολα ακόμα και στο popcorntime φορτώνει της ταινίες σε δευτερόλεπτα και της προχωράει μπρος πίσω χωρίς να κολλάει δευτερόλεπτο, επειδή όλοι σας έχετε πρόβλημα με το mi box s σας προτείνω αυτή την λύση εγώ πάντως ηρέμησα!!
      Χρόνια πολλά σε όλους.
      Καλή Χρονιά και σε σένα John! Αν όντως το πέταξες στα σκουπίδια όπως λες, μήπως να το μαζέψεις από τα σκουπίδια και να μου το στείλεις?