Εγω το κανω με το Google home, δοκιμασε το .Ο/H Majesty_3 έγραψε:
Καλησπέρα! Κάτοχος του mi box 4 και όχι τόσο σχετικη, ενώ παίζει κανονικά σε όλα δεν κάνει cast από το κινητό. Ενώ αναγνωρίζει τη συσκευή και φαίνεται να κάνει στην οθόνη βγαίνει μόνο ένα κυκλακι σαν μόνιμα να φορτώνει και δεν παίζει πότε. Τι να κάνω;;;; έχω νευριάσει. Να μη δουλεύει μια τόσο βασική λειτουργία;
Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!
-
-
Ο/H Majesty_3 έγραψε:
Έχω κινητό huawei. Το πήρα τώρα. Δεν έκανε cast ποτέ... Νομίζω έχω κάνει όλες τις ενημερώσεις...δεν έχω κατεβάσει κάποια εφαρμογή στο κινητό. Τι θα μπορούσα να κάνω; Να το πάω πίσω;
Επομένως δοκίμασε το με κάποια άλλη συσκευή να δεις αν κάνει cast...
Την Κυριακή θα μπορέσω να το δοκιμάσω και εγώ με δικιά μου συσκευή και θα επανέλθω. -
@Majesty_3 σε δοκιμή με Android one κινητό το cast σε YouTube και φωτογραφιών ή βίντεο με την εφαρμογή της Google παίζει κανονικά.
-
Ευχαριστώ. Θα δοκιμάσω με το Google home που μου είπατε να δω τι θα γίνει.
-
Ο/H Majesty_3 έγραψε:
Ευχαριστώ. Θα δοκιμάσω με το Google home που μου είπατε να δω τι θα γίνει.
-
Καλησπέρα στην ομάδα σήμερα κ εγώ παραλάβα το μηχάνημα μέχρι τώρα όλα κομπλέ αυτό που μόνο δεν βρίσκω είναι περιηγητής...
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H bilis1234 έγραψε:
Καλησπέρα στην ομάδα σήμερα κ εγώ παραλάβα το μηχάνημα μέχρι τώρα όλα κομπλέ αυτό που μόνο δεν βρίσκω είναι περιηγητής...
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν ναι δεν έχει. Δες στο play store αν διατίθεται κάποιος. -
-
Ο/H yiatsou έγραψε:
Καλησπέρα, στο mi box που έχω εγκαταστήσει το νέο Cosmote TV βλέπω ότι η ανάλυση πάει μόνο μέχρι 720 στο sport1. Γιατί όχι 1080?
Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H yiatsou έγραψε:
Καλησπέρα, στο mi box που έχω εγκαταστήσει το νέο Cosmote TV βλέπω ότι η ανάλυση πάει μόνο μέχρι 720 στο sport1. Γιατί όχι 1080?
2. Υποθέτω ότι το συγκεκριμένο κανάλι αναπαράγει αυτή την ανάλυση
Αν τα 2 πιο πάνω είναι σωστά, έλεγξε την ανάλυση που έχεις ρυθμιζόμενο το Box. Φρόντισε να έχεις κάνει όλα τα update πρώτα και στις εφαρμογές και στο box, διότι με παλιό firmware στην επιλογή auto για την ανάλυση εξόδου του Box το έδινε μόνο 720p και έπρεπε να το ορίσεις χειροκίνητα το 1080.
Αν τίποτε από τα παραπάνω δεν δουλέψει, άλλαξε hdmi θύρα στην τηλεόραση.
Αν πάλι δεν δουλέψει άλλαξε καλώδιο Hdmi
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Στις ρυθμίσεις της ανάλυσης από το app έχει μόνο το αυτόματο. Δεν έχω άλλες επιλογές. Έκλεισα και άνοιξα το WiFi και έδειξε 1080 αλλά πάλι δεν είχα άλλες επιλογές...
Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H yiatsou έγραψε:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Στις ρυθμίσεις της ανάλυσης από το app έχει μόνο το αυτόματο. Δεν έχω άλλες επιλογές. Έκλεισα και άνοιξα το WiFi και έδειξε 1080 αλλά πάλι δεν είχα άλλες επιλογές...
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες