βρήκα αυτό το βίντεο για όποιον θέλει και δεν το έχει δει να κατεβάζει απευθείας από το mi box.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕγω εχω τον opera browser (οχι τον mini) και κατεβαινουν κανονικαΟ/H bilis1234 έγραψε:
Και κάτι άλλο εάν θέλω να κατεβάσω την καινούργια έκδοση στο kodi πως μπορώ να το κάνω?? Από pafin δεν με αφήνει...Ο/H echaosad έγραψε:
Ναι με το Google home λειτουργεί σαν εναλλακτική μέχρι να διορθώσει το σφάλμα η Xiaomi
Υποστηρίζει ή όχι atmos, μια ηχομπαρα με γουφερ αναβαθμίζει τον ήχο της τηλεόρασης.Ο/H tasos17 έγραψε:
Καλημερα παιδια. θελω να κανω μια αναβαθμιση στο ηχο στο σπιτι ηχεια και σκεφτομαι ηχομπαρα. κοιταω μηπως βρω καμια μπατζετ με dolby atmos αλλα το θεμα το mi box s υποστηρίζει τον ηχο η οχι;;;
θα παραθεσω καποια προιοντα εαν κανω λαθος και απαγορευονται τα λινκ θα το διορθωσω(απλα πειτε μου που ειναι και οι κανονες να διαβασω αλλη φορα να ξερω.)
idealo.de/preisvergleich/Offer…27_-dsb-2000-grundig.html
idealo.de/preisvergleich/Offer…825_-ht-sbw460-sharp.html
idealo.de/preisvergleich/Offer…67945_-ht-x8500-sony.html
idealo.de/preisvergleich/Offer…4985618_-ht-rt3-sony.html
εκτος και εαν ειναι καλο να σκεφτω και κλασσικα ηχεια;;;;
ευχαριστω
Ο/H npil έγραψε:
-η usb μεχρι ποσα gb εξωτερικο σηκωνει?
-θα μπορεσω να βαλω εφαρμογες cosmote-vodafone ? και αν μπουν , τρωνε απο την εσωτερικη μνημη 8gb ? η μπορουν να αποθηκευτουν σε εξωτερικο δισκο?
-εχει προβλευτει να δουλευει με amazon-Disney-hbo οπως με το netflix?
-kodi το σηκωνει?
.
ευχαριστώ. το τελευταίο μοντέλο είναι το xiaomi s ? που το βλέπω στα Σκρουτζομαγαζα γύρω στα 40-45 ευρώ? στα κινέζικα το έχει ποιο να ακριβά. μήπως είναι άλλο μοντέλο?Ο/H echaosad έγραψε:
Ο/H npil έγραψε:
-η usb μεχρι ποσα gb εξωτερικο σηκωνει?
-θα μπορεσω να βαλω εφαρμογες cosmote-vodafone ? και αν μπουν , τρωνε απο την εσωτερικη μνημη 8gb ? η μπορουν να αποθηκευτουν σε εξωτερικο δισκο?
-εχει προβλευτει να δουλευει με amazon-Disney-hbo οπως με το netflix?
-kodi το σηκωνει?
.
Kodi σηκώνει άνετα
Cosmote μπορείς να βάλεις. Vodafone δεν υπάρχει ακόμη στο playstore
Τα υπόλοιπα δεν ξέρω να στα απαντήσω
κατεβάζεται το apk sto pc > το βάζεις σε ένα usb stick το κουμπώνεις στο box και κάνεις installΟ/H zaharias13 έγραψε:
Πως κάνεις εγκατάσταση ένα apk στο box; δεν μπορώ να το βρω, έχω περάσει την εφαρμογή X-PLORE. Ευχαριστώ πολύ.