Διαφήμιση

Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!

• Ο/H Simos Christodoulou έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους.
      Υπάρχει τρόπος να λυθεί το εξής πρόβλημα;
      2 φορές μέσα σε διάστημα 2 βδομάδων περίπου στο mi box s που έχω δεν είχε ήχο και δεν γινόταν αναπαραγωγή κανενός βίντεο .. το βγάζω απ' το ρεύμα για 10 λεπτά το ξανά βάζω και λειτουργεί κανονικά..
      Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος.

Από ότι καταλαβαίνω δεν έπαιζε το βίντεο. Άρα ήταν λογικό να μην έχεις και ήχο.

Γιατί τι εφαρμογή μιλάμε; Netflix, YouTube, σε κάποια άλλη;

Τώρα πάμε στις προσωπικές μου εμπειρίες. Εδώ και κάνα δυο εβδομάδες παρατήρησα να μην παίζει βίντεο από το YouTube (από την εφαρμογή στο TV box, δεν δοκίμασα cast). Ακόμη στο Netflix δεν έπαιζε καμία προεπισκόπηση (τρέιλερ) και όταν έμπαινα σε κάποια ταινία φόρτωνε έως το 24% και μετά έμενε εκεί. Με ρεμπουτ έφτιαχνε και όλα καλά. Αλλα επαναλαβανοτανε.

Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Μέχρι στιγμής φαίνεται να παν καλά τα πράγματα. Είναι υπό διερεύνηση.
    • Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα.

Έχω συνδεδεμένο στο mi box s ένα ζευγάρι αυτοενισχυόμενα ηχεία. Mπορώ με κάποια εφαρμογή να στριμάρω μουσική μέσω wifi από το κινητο;

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H bagb88 έγραψε:

Ο/H Simos Christodoulou έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους.
      Υπάρχει τρόπος να λυθεί το εξής πρόβλημα;
      2 φορές μέσα σε διάστημα 2 βδομάδων περίπου στο mi box s που έχω δεν είχε ήχο και δεν γινόταν αναπαραγωγή κανενός βίντεο .. το βγάζω απ' το ρεύμα για 10 λεπτά το ξανά βάζω και λειτουργεί κανονικά..
      Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος.
      Από ότι καταλαβαίνω δεν έπαιζε το βίντεο. Άρα ήταν λογικό να μην έχεις και ήχο.

Γιατί τι εφαρμογή μιλάμε; Netflix, YouTube, σε κάποια άλλη;

Τώρα πάμε στις προσωπικές μου εμπειρίες. Εδώ και κάνα δυο εβδομάδες παρατήρησα να μην παίζει βίντεο από το YouTube (από την εφαρμογή στο TV box, δεν δοκίμασα cast). Ακόμη στο Netflix δεν έπαιζε καμία προεπισκόπηση (τρέιλερ) και όταν έμπαινα σε κάποια ταινία φόρτωνε έως το 24% και μετά έμενε εκεί. Με ρεμπουτ έφτιαχνε και όλα καλά. Αλλα επαναλαβανοτανε.

Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Μέχρι στιγμής φαίνεται να παν καλά τα πράγματα. Είναι υπό διερεύνηση.
      Ακριβώς τα ίδια...ούτε YouTube παίζουν ούτε π.χ Kodi...εγώ είχα κάνει τη πρώτη φορά επαναφορά εργοστασιακών έφτιαξε για 2 περίπου βδομάδες και σήμερα πάλι το έκανε...
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα σας. Σε xiaomi box s μετά από επαναφορά εργοστασιακων μπαίνω cosmote tv και μου βγάζει η συσκευή δεν ειναι ροοτ και δεν παίζει. Ξέρει κάποιος να μου πει γιατί μπορεί να έγινε αυτό ενώ πριν δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα?
    • Τ

Ο/H Simos Christodoulou έγραψε:

Ακριβώς τα ίδια...ούτε YouTube παίζουν ούτε π.χ Kodi...εγώ είχα κάνει τη πρώτη φορά επαναφορά εργοστασιακών έφτιαξε για 2 περίπου βδομάδες και σήμερα πάλι το έκανε...
      Σε χθεσινή δοκιμή ξανά παρουσιάστηκε το πρόβλημα με το να μην παίζει βίντεο. Έκανα δοκιμή σε Netflix και YouTube.

Στο YouTube πάει να ξεκινήσει το βίντεο αλλά κολλάει.

Στο Netflix πάει μέχρι το 25%. Μέχρι στιγμής μόνο με reboot κατάφερα να το κάνω να παίξει.
    • Καλησπέρα σε όλους.

Κάτοχος εδώ και μερικές ημέρες του συγκεκριμένου TV Box για να αντικαταστήσω το Alfawise S92 που με υπηρέτησε τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε το Android TV interface, προτιμώ το pure Android.

Έχω κάποιες ερωτήσεις.

Τον Default launcher μπορούμε να το αλλάξουμε; Να βάλω π.χ. τον Nova Launcher;

Τον Firefox μπορώ να τον εγκαταστήσω;

Στο playstore δεν μπορώ να εντοπίσω τις άνωθεν εφαρμογές.

Κατά τ' αλλά έβαλα ένα usb hub - ethernet port γιατί δεν συμπαθώ το Wifi και είναι καλύτερα.
    • Ο/H NKVD1934 έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους.

Κάτοχος εδώ και μερικές ημέρες του συγκεκριμένου TV Box για να αντικαταστήσω το Alfawise S92 που με υπηρέτησε τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε το Android TV interface, προτιμώ το pure Android.

Έχω κάποιες ερωτήσεις.

Κατά τ' αλλά έβαλα ένα usb hub - ethernet port γιατί δεν συμπαθώ το Wifi και είναι καλύτερα.

Αν μπείς στο playstore θα το μάθεις σίγουρα.
      Πάντω από ότι είδα εδώ μπορείς να βάλεις άλλον launcher.

Ποιο usb-ethernet hub έβαλες; Έχεις δουλέψει το kodi με αυτόν (με βίντεο/ταινίες από κάποιον υπολογιστή στο σπίτι σου);
      Ρωτάω γιατί με το wifi έχω θέματα με το kodi (buffering)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H NKVD1934 έγραψε:

Αν το Firefox δεν το βρίσκεις στο Playstore το σημαίνει ότι δεν υπάρχει η εφαρμογή γιατί δεν είναι συμβατή με Android TV.
    • Ο/H NKVD1934 έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω κάποιες ερωτήσεις.

Κάνε αναζήτηση στο google για Firefox for android tv, για μένα καλύτερος από τον Puffin.

Default launcher νομίζω δεν αλλάζει, μπορείς όμως με το HALauncher απλως να προσθέσεις κανάλια με τις εφαρμογές που επιθυμείς.
    • Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Θα το ψάξω εκτενέστερα.

@thod_ris

Το TP-LINK UE330 πήρα.

Με Wifi γενικά από το 2013 που έχω Android media player - TV box δεν χρησιμοποιώ WiFi. Έχει απώλειες.
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει τρόπος να γίνει remap το Amazon prime key στο Mi Box S? Δοκίμασα με το Button Mapper αλλά όταν ζητάει να πατήσεις το κουμπί για να το καταγράψει, ανοίγει το Amazon Prime. Κάνω κάτι λάθος?