Το ίδιο και σε εμένα . Άλλαξα region σε Χονγκ κονγκΟ/H GUZGUN έγραψε:
Για Ελλάδα τίποτα. Με Χονγκ κονγκ το έχω και δουλεύει.Ο/H stnatza έγραψε:
Παιδιά καλημέρα,
Με την επίσημη 10.3.2.0 σας έχει ενεργοποιηθεί το face unlock;
Γενική Συζήτηση για το Mi Mix 2s (Polaris)
-
-
Και σε εμένα, απλώς ρώτησα γιατι στο changelog αναφέρει ότι προστέθηκε χωρίς να χρειάζεται να αλλάξουμε περιοχή
-
Επειδή έπαθα πλάκα με το ζήτημα της αυτονομίας μετά την απάντηση του amovroudis και τον άλλων παιδιών το έψαξα λίγο και από το πρωί έκλεισα το dark mode και βλέπω ήδη διαφορά μέσα στην ημέρα.Ενδεχομενως να είναι η πηγή του κακού.Αυριο θα επιβεβαιώσω
-
Για του λόγου το αληθές! Με dark mode ενεργό στην τελευταία global dev.
Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Κάνα τζαμακι που να πιάνει όλη την οθόνη? Κανα δύο που πήρα αφήνανε κενό αριστερά δεξιά και ήτανε αντιαισθητικο.
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Πάντως δεν ξερω αν είναι η θήκη που δίνει η xiaomi αλλά έχω σπάσει 5 τζαμακια ήδη και φθηνά και καλά λόγο του μενού μεταξύ τζαμακι και θήκης
Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παίδες καλησπερα. Αγόρασα μεταχειρισμένο ένα mi mix 2s έκανα έτοιμη να το ξεκληδωσω και μου έβγαλε 69 ώρες. Αν ξεκλειδώσει με το καλό αλλάζω recovery και βάζω την ελληνική ρομ. Είναι με stable τώρα και λέω να βάλω Dev αξίζει??? Υπάρχει κάπου λινκ με twrp για την συσκευή μας??? Πρέπει κάτι να προσέξω ????
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H kouskous έγραψε:
Παίδες καλησπερα. Αγόρασα μεταχειρισμένο ένα mi mix 2s έκανα έτοιμη να το ξεκληδωσω και μου έβγαλε 69 ώρες. Αν ξεκλειδώσει με το καλό αλλάζω recovery και βάζω την ελληνική ρομ. Είναι με stable τώρα και λέω να βάλω Dev αξίζει??? Υπάρχει κάπου λινκ με twrp για την συσκευή μας??? Πρέπει κάτι να προσέξω ????
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
καλησπερα παιδια. εχει βαλει κανενας την τελευταια dev eu??
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0