Όχι και άσχημα, αν και νομίζω ότι το google είναι λίγο τσιμπημένο προς τα πάνωΟ/H billphone έγραψε:
καλά είναι ή όχι;

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΌχι και άσχημα, αν και νομίζω ότι το google είναι λίγο τσιμπημένο προς τα πάνωΟ/H billphone έγραψε:
καλά είναι ή όχι;
Αυτά αναφέρει...Ο/H foxy4270 έγραψε:
οχι καποια fixesΟ/H stnatza έγραψε:
Έχει κάποιο καινούριο χαρακτηριστικό;
Το κακό είναι ότι σε κάθε update θα πρέπει να ξαναπερνάς το twrp και το magisk....Ο/H GUZGUN έγραψε:
Ήρθε το 10.3.4 update, περάστηκε, μπήκε το τελευταίο twrp του @geoanto555 με fastboot αμέσως, καπάκι και το Magisk και όλα δουλεύουν μια χαρά. Ο ορισμός του ιδανικού ota Update.
Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σιγά τη δουλειά μωρέ @sso.Ο/H sso έγραψε:
Το κακό είναι ότι σε κάθε update θα πρέπει να ξαναπερνάς το twrp και το magisk....Ο/H GUZGUN έγραψε:
Ήρθε το 10.3.4 update, περάστηκε, μπήκε το τελευταίο twrp του @geoanto555 με fastboot αμέσως, καπάκι και το Magisk και όλα δουλεύουν μια χαρά. Ο ορισμός του ιδανικού ota Update.
Βέβαια δεν γίνεται πολύ συχνά οπότε οκ...
Εάν βρίσκεσαι σε Υπολογιστή.....Δεν συμβαίνει αυτό πάντα όμως....Ο/H GUZGUN έγραψε:
Σιγά τη δουλειά μωρέ @sso. Σε 3-4 λεπτά έχεις τελειώσει.
την 10.3.4. λες?Ο/H sso έγραψε:
Μετά το τελευταίο update στην official stable έχω την εντύπωση ότι η μπαταρία "φεύγει" πολύ πιο γρήγορα...
Χοντρικά ίσως υπάρχει και μια ώρα διάφορα στο sot...
Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος κάτι τέτοιο;