τίποτα έξτρα καλούδια,νέα έκδοση κλπ..
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕ γιατί νομίζεις έχουμε φαγωθεί να πάρουμε Pie ? Έχει καλύτερη διαχείριση μνήμης με τις ρυθμίσεις του lowmemory killer. Anyway, μέσα στην ημέρα θα ανέβει η 1.5 που έχει ένα fix σε ότι αφορά το GPS configuration αρχείο που η Xiaomi μας το άλλαξε και το έχωσε στο vendor/etc. Σε Oreo παίζει μια χαρά, σε Pie θα μου πείτε εσείςΟ/H ManosSk έγραψε:
Παρατηρώ ότι πλέον στην νέα ρομ με τα tweaks εγκατεστημένα, έχω περισσότερη διαθέσιμη ελεύθερη μνήμη παρά χωρίς αυτά. Στην προηγούμενη ρομ συνέβαινε το αντίθετο.
Δεν ξέρω τι και αν σημαίνει κάτι αυτό, απλά το αναφέρω ως παρατήρηση.
Την πέρασα την 1.5 το ίδιο καλά με την 1.4. Αυτό με το fix σε ότι αφορά το GPS configuration τι παραπάνω κάνει; Το ρωτάω γιατί κλείδωνε δορυφόρους σε χρόνο d t το ίδιο κλειδώνει και τώρα.Ο/H BanditGR έγραψε:
Ε γιατί νομίζεις έχουμε φαγωθεί να πάρουμε Pie ? Έχει καλύτερη διαχείριση μνήμης με τις ρυθμίσεις του lowmemory killer. Anyway, μέσα στην ημέρα θα ανέβει η 1.5 που έχει ένα fix σε ότι αφορά το GPS configuration αρχείο που η Xiaomi μας το άλλαξε και το έχωσε στο vendor/etc. Σε Oreo παίζει μια χαρά, σε Pie θα μου πείτε εσείςΟ/H ManosSk έγραψε:
Παρατηρώ ότι πλέον στην νέα ρομ με τα tweaks εγκατεστημένα, έχω περισσότερη διαθέσιμη ελεύθερη μνήμη παρά χωρίς αυτά. Στην προηγούμενη ρομ συνέβαινε το αντίθετο.
Δεν ξέρω τι και αν σημαίνει κάτι αυτό, απλά το αναφέρω ως παρατήρηση.
![]()