Ως συνήθως έκανα την υπέρβαση κ το'χω στα χέρια μου λίγες ώρες. Π ανάλαφρο, ομορφο με διακριτικότατο notch (δεν είμαι φίλος) αλλά δεν είναι ενοχλητικό! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΡΗΓΟΡΟ τα παντα ανοίγουν ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ.καμερα από άλλο πλανητη(πως τα κατάφεραν χωρίς OIS)???. Πολυ καλο φτιαγμένη συσκευή!!! Στο χέρι κάθεται καλυτερα απο το mix 3.επισης είδα και 4g+ σε σημείο που το mix είχε απλό 4g.οτι θέλετε ρωτήστε. (δε ξερω αν επιτρέπετε αλλά αν κάποιος θέλει το mix3 σε καλή τιμή ας στείλει μήνυμα)
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
-
-
-
αμην κ ποτε!!
-
Καλορίζικο, καλοδούλευτο
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μια γευση από την απόδοση του 855..
-
-
Τουμπανο!!! Το γλυκοκοιτάζω κ εγω αλλα με κανει που εχει φτιαξει η καμερα του mi8 κ με την gcam ειναι ολα οκ πλεον... Ειδωμεν!!! Σαν συσκευη πρεπει να ειναι πανεμορφηMi 11 pro
-
Ο/H chrisnik έγραψε:
Τουμπανο!!! Το γλυκοκοιτάζω κ εγω αλλα με κανει που εχει φτιαξει η καμερα του mi8 κ με την gcam ειναι ολα οκ πλεον... Ειδωμεν!!! Σαν συσκευη πρεπει να ειναι πανεμορφη
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Λες εεεε????Mi 11 pro
-
παίρνω και εγώ σειρά να το αποκτήσω!
Βάλε μας και φωτογραφίες από την συσκευή!
Καλοδουλευτη η συσκευή! -
Ηλπιζα να μη χρειαζοταν να γραψω τετοιο κειμενο ο ελπιζω να μη παρεξηγηθω.επειδη εχω μαθει να λεω τα πραγματα ως εχουν ας παμε κ δτο μοιονεκτημα που με εκανε να το ΠΟΥΛΗΣΩ πριν κλεισει 48ωρο στα χερια μου κ να ξαναπαρω ενα blue mix 3! Μολις επεσε η νυχτα αρχισα ως φυσικο να δω τι ψαρια πιανει η triple camera...ΓΑΛΟΤΣΕΣ ΕΠΙΑΣΕ παιδια!!κ ο λογος φυσικα η απουσια OIS... Φλουταρισμενες φωτο (κ δεν εχω parkinson).τι gcam δοκιμασα (πολλες εκδοσεις)τπτ!!!απλα δεν βλεπονται!! Παραθετω μερικες κ λεω απλα χωρις εμπαθεια.ΑΝ θελετε να βγαζετε και φωτο στραφειται σε αλλα μοντελα ΧΙΑΟΜΙ..Η συσκευή οπως αναφερεται κ στο ΧDA εχει θεμα δυστυχώς..τωρα αν καποιος κυκλοφορει με τριποδακι στη μασχαλη δε θα εχει προβλγμα..συγνωμη κ παλι που αναγκαζομαι να γραψω (για πρωτη φορα)ασχημα λογια για χιαομι..ps βαζω κ μια φωτο ημερας,οπου δεν εχει ιδιαιτερο προβλημα)[procontra][/procontra]
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0