Διαφήμιση

Mi9 πρώτες εντυπωσεις

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Φίλε, με τρελή χρήση με τηλέφωνα, δεδομένα, κτλ
      Αλλα και παιχνίδια όπως marvel contest of champions και speed boost active βγάζω άνετα μια μέρα και μένει και περίπου 20%
      Και ακόμα δεν έχω περάσει XTRV που έχει καλύτερη μπαταρία

Sent from my MI 9 using Tapatalk
    • Ο/H Gkontos10 έγραψε:

Αλλα και παιχνίδια όπως marvel contest of champions και speed boost active βγάζω άνετα μια μέρα και μένει και περίπου 20%

Ποση ωρα παραμενει ενεργη η οθονη? Περναει τις 6-7 ωρες ή οχι?
    • Ο/H dennis έγραψε:

Ο/H Gkontos10 έγραψε:

Ποση ωρα παραμενει ενεργη η οθονη? Περναει τις 6-7 ωρες ή οχι?
      Εύκολα πιστεύω, υπάρχει κάπου που μπορώ να το δω σίγουρα

Update

Αν αυτό ψάχνεις
      3h40min και ακομα είμαι στο 49% μπαταρία
    • Διαφήμιση
    • Να 'μαι και 'γω. Το πήρα χθες από Πλαίσιο, 6/128 μπλε, 549€. Aυτή τη φορά προτίμησα κυρίως τα 2 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας αλλά και τις πολλές άτοκες δόσεις (με αντάλλαγμα 130€ παραπάνω από τον κινέζο).
      Πρώτες εντυπώσεις εννοείται θετικότατες. Οθόνη γήπεδο, ισχύς ξεχειλίζει, κάμερα άπαιχτη. Δεν θα μπω στο τρυπάκι antutu, dxomark, γιατί δεν έχει OIS, γιατί αυτό, γιατί το άλλο... με καλύπτει με το παραπάνω όπως είναι και θέλω απλά να το ευχαριστηθώ.
      Χρειάζομαι επειγόντως case (που να καλύπτει το εξόγκωμα της κάμερας) και τζάμι/ζελατίνα που να μην επηρεάζει το δακτυλικό. Μάλλον είναι καλύτερο να ανοίξουμε νέο νήμα για cases/τζάμια.
    • Ο/H johnny_red έγραψε:

Να 'μαι και 'γω. Το πήρα χθες από Πλαίσιο, 6/128 μπλε, 549€. Aυτή τη φορά προτίμησα κυρίως τα 2 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας αλλά και τις πολλές άτοκες δόσεις (με αντάλλαγμα 130€ παραπάνω από τον κινέζο).
      Πρώτες εντυπώσεις εννοείται θετικότατες. Οθόνη γήπεδο, ισχύς ξεχειλίζει, κάμερα άπαιχτη. Δεν θα μπω στο τρυπάκι antutu, dxomark, γιατί δεν έχει OIS, γιατί αυτό, γιατί το άλλο... με καλύπτει με το παραπάνω όπως είναι και θέλω απλά να το ευχαριστηθώ.
      Χρειάζομαι επειγόντως case (που να καλύπτει το εξόγκωμα της κάμερας) και τζάμι/ζελατίνα που να μην επηρεάζει το δακτυλικό. Μάλλον είναι καλύτερο να ανοίξουμε νέο νήμα για cases/τζάμια.
      Καλημερα και ευχομαι να χαρεις την συσκευη σου, ειναι οντως υπεροχη.Θηκη εγω εχω Spigen armor η οποια καλυπτει το εξογκωμα της καμερας.Αν βρεις καποια αλλη πες μας να ξερουμε.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H johnny_red έγραψε:

Να 'μαι και 'γω. Το πήρα χθες από Πλαίσιο, 6/128 μπλε, 549€. Aυτή τη φορά προτίμησα κυρίως τα 2 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας αλλά και τις πολλές άτοκες δόσεις (με αντάλλαγμα 130€ παραπάνω από τον κινέζο).
      Φίλε μου να το χαρείς με υγεία. Κι εγώ πήρα συνδυασμό spigen θήκη με nilkin τζαμακι και τζάμι για τις κάμερες που μου σύστησαν τα παιδιά από εδώ.ολα τέλεια άνετα στην εφαρμογή και το κινητό στην πένα!!

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H lef79 έγραψε:

Ο/H johnny_red έγραψε:

Φίλε μου να το χαρείς με υγεία. Κι εγώ πήρα συνδυασμό spigen θήκη με nilkin τζαμακι και τζάμι για τις κάμερες που μου σύστησαν τα παιδιά από εδώ.ολα τέλεια άνετα στην εφαρμογή και το κινητό στην πένα!!
      Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      :thumbsup:
    • Ο/H sakis112 έγραψε:

havoc os, για το mi 9 υπάρχει ?
      Δεν το βρίσκω..
      μάλλον θες να πάρεις νέο τηλέφωνο....χαχαχα

Μην πειραματιζεσαι...
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά πρόσεξε κανείς τρελό battery drain με την 9.5.16? Ο κολλητός μου το είχε στην άκρη 2-3 βδομάδες λόγο στρατού... Γύρισε, καναμε το update και το κινητό έγινε πολύ laggy και τρελό battery drain... Κάποιος να το πρόσεξε?