Mi9 πρώτες εντυπωσεις
-
-
-
Ο/H dennis έγραψε:
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Update
Αν αυτό ψάχνεις
3h40min και ακομα είμαι στο 49% μπαταρία -
Εντάξει το παρατραβάς. 3300mAh είναι με τον sd855. Ποιες είναι οι προσδοκίες σου;
-
Οποτε περιπου αλλο τοσο θα διαρκει....ευχαριστω φιλε!!!
-
Να 'μαι και 'γω. Το πήρα χθες από Πλαίσιο, 6/128 μπλε, 549€. Aυτή τη φορά προτίμησα κυρίως τα 2 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας αλλά και τις πολλές άτοκες δόσεις (με αντάλλαγμα 130€ παραπάνω από τον κινέζο).
Πρώτες εντυπώσεις εννοείται θετικότατες. Οθόνη γήπεδο, ισχύς ξεχειλίζει, κάμερα άπαιχτη. Δεν θα μπω στο τρυπάκι antutu, dxomark, γιατί δεν έχει OIS, γιατί αυτό, γιατί το άλλο... με καλύπτει με το παραπάνω όπως είναι και θέλω απλά να το ευχαριστηθώ.
Χρειάζομαι επειγόντως case (που να καλύπτει το εξόγκωμα της κάμερας) και τζάμι/ζελατίνα που να μην επηρεάζει το δακτυλικό. Μάλλον είναι καλύτερο να ανοίξουμε νέο νήμα για cases/τζάμια. -
Ο/H johnny_red έγραψε:
Να 'μαι και 'γω. Το πήρα χθες από Πλαίσιο, 6/128 μπλε, 549€. Aυτή τη φορά προτίμησα κυρίως τα 2 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας αλλά και τις πολλές άτοκες δόσεις (με αντάλλαγμα 130€ παραπάνω από τον κινέζο).
Πρώτες εντυπώσεις εννοείται θετικότατες. Οθόνη γήπεδο, ισχύς ξεχειλίζει, κάμερα άπαιχτη. Δεν θα μπω στο τρυπάκι antutu, dxomark, γιατί δεν έχει OIS, γιατί αυτό, γιατί το άλλο... με καλύπτει με το παραπάνω όπως είναι και θέλω απλά να το ευχαριστηθώ.
Χρειάζομαι επειγόντως case (που να καλύπτει το εξόγκωμα της κάμερας) και τζάμι/ζελατίνα που να μην επηρεάζει το δακτυλικό. Μάλλον είναι καλύτερο να ανοίξουμε νέο νήμα για cases/τζάμια.
-
Ο/H johnny_red έγραψε:
Χρειάζομαι επειγόντως case (που να καλύπτει το εξόγκωμα της κάμερας) και τζάμι/ζελατίνα που να μην επηρεάζει το δακτυλικό. Μάλλον είναι καλύτερο να ανοίξουμε νέο νήμα για cases/τζάμια.
Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H lef79 έγραψε:
Ο/H johnny_red έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Παιδιά πρόσεξε κανείς τρελό battery drain με την 9.5.16? Ο κολλητός μου το είχε στην άκρη 2-3 βδομάδες λόγο στρατού... Γύρισε, καναμε το update και το κινητό έγινε πολύ laggy και τρελό battery drain... Κάποιος να το πρόσεξε?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0