Mi9 πρώτες εντυπωσεις
-
-
Φρέσκο, φρέσκο από τα ΕΛΤΑ, μια μέρα πριν από την ημερομηνία παράδοσης.
Από 5/9 παραγγελία.
Ωραία εμφάνιση, ωραίο κράτημα στο χέρι και ευχάριστη αφή.
Θα έλεγα και λίγο καλύτερη από το Redmi Pro.
Για τα υπόλοιπα όταν βρω καιρό να το ρυθμίσω. -
Το tapatalk δείχνει ειδοποιήσεις από το forum.
Από το myphone; Δεν μπορώ να το πετύχω -
Δεν την χρησιμοποιώ...και δεν ξέρω....Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Καλησπερα. Να σας ρωτησω..Εχω stable global. αν κατεβασω την beta μπορω να την περασω μεσω του updater του κινητου.;;;;
-
Δεν υπάρχει λόγος φίλε να κατεβάσεις global dev διότι τις σταμάτησε η xiaomi για όλες τις συσκευές πλέον. Κάθεσαι με την stable όπως είσαι περιμένοντας update ή ξεκλειδωνεις bootloader, περνάς twrp και μετά την ελληνική xtrv με όλα τα καλά.
-
Καλημέρα σας .Εδώ και 2 ημερες ήρθε αναβάθμιση στην official stable EEA και με τον πρώτο κύκλο φόρτισης βελτιώθηκε η αυτονομία.
-
Καλημέρα παιδιά. Μόλις χτες παρέλαβα το Mi 9 από Gearbest και έμεινα κατενθουσιασμένος. Κινητάρα. Πήγα να ξεκλειδωσω τον bootloader και μου έβγαλε ότι έπρεπε να περιμένω 168 ώρες, τουτέστιν 7 μέρες.
Δεν πειράζει, τι να κάνουμε; Θα περιμένουμε. Σας βάζω κι ένα screenshot να μου πείτε αν είναι κομπλέ και η ROM που έχει μέσα, που από ότι είδα είναι κομπλέ.
-
Μια χαρά είσαι, με τη τελευταία EEA global stable.
Και εμένα έτσι ήρθε...
Τώρα συνεχίζεις αναλόγως με το τι θέλεις να κάνεις... -
Οσο αναφορα την αυτονομια. Το βραδυ μεα σε 5 ωρες με ανοιχτο το wifi χωρις να χρησιμοποιω το τηλ χανει γυρω στο 8 με 10%.
Αν ομως κλεισω το wifi χανει γυρω στο 2%.
Τι συμβαινει αραγε;;; -
Φίλε μου απαντάς μόνο σου ,οπότε δεν νομίζω να χρειάζεται να το σχολιάσουμε......
-
Ο/H Panos21t έγραψε:
Οσο αναφορα την αυτονομια. Το βραδυ μεα σε 5 ωρες με ανοιχτο το wifi χωρις να χρησιμοποιω το τηλ χανει γυρω στο 8 με 10%.
Αν ομως κλεισω το wifi χανει γυρω στο 2%.
Τι συμβαινει αραγε;;;
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0