Οταν ανοιξεις το twrp αν σου λεει βαλε κωδικο μην πατησεις cancel . Βαλε τον κωδικο ξεκλειδωματος του κινητου. Εμενα εκανε το ιδιο και τελικα ηθελε αυτο.
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Επειδή επειδή έχω χαθεί λίγο με την καινούργια miui εγώ έχω την 9.9. 6 XTRV και θέλω να πάω στην τελευταία που είναι για την miui 11.
πρέπει να αλλάξω και να βάλω κάποιο νέο twrp και να κάνω κάποιο φορμάτ ( format data , clear cache ,dalvik, δεν ξέρω ποιο ) από εκεί ή απλά από το υπάρχον twrp περνάω στο εσωτερικό την νέα Ρομ και από εκεί την κάνω εγκατάσταση -
Ο/H thodorisls έγραψε:
Ο/H gvoi έγραψε:
είναι για να μην κάνει decrypt τον εσωτερικό χώρο
-
Σε παρόμοιο θέμα, όταν δεν βλέπει το twrp, τότε συνδέω καλώδιο otg, στο οποίο συνδέω φλασάκι.
Από τα 5 φλασάκια, ένα συνήθως το βλέπει το twrp..
Και μια ερώτηση: στο play store >> ρυθμίσεις >> κάτω τέρμα, τι γράφει; Συσκευή πιστοποιημένη;;;
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H gvoi έγραψε:
με twrp το περνάω προφανως?
επίσης αν το κάνω τώρα και μετά πάω να κάνω update την νέα ρομ θα έχω θέμα?
Είχα διαβάσει, δεν το θυμάμαι, ότι υπάρχει ένα πρόγραμμα που τα σβήνει πλήρως από το κινητό,, ...
Ο/H sakis112 έγραψε:
Ο/H gvoi έγραψε:
με twrp το περνάω προφανως?
επίσης αν το κάνω τώρα και μετά πάω να κάνω update την νέα ρομ θα έχω θέμα?
Είχα διαβάσει, δεν το θυμάμαι, ότι υπάρχει ένα πρόγραμμα που τα σβήνει πλήρως από το κινητό,, ...
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επίσης ξέρει κανείς αν επηρεάζει το δεύτερο φορμάτ τι έχει κρατήσει μέσα και μπορεί να αποκατασταθεί??
Στάλθηκε από το MI 9 μου -
Ο/H sakis112 έγραψε:
Σε παρόμοιο θέμα, όταν δεν βλέπει το twrp, τότε συνδέω καλώδιο otg, στο οποίο συνδέω φλασάκι.
Από τα 5 φλασάκια, ένα συνήθως το βλέπει το twrp..
Και μια ερώτηση: στο play store >> ρυθμίσεις >> κάτω τέρμα, τι γράφει; Συσκευή πιστοποιημένη;;;
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είχα διαβάσει ~ αν θέλουμε να ανακτήσουμε δεδομένα πχ σε υπολογιστή, Δεν το χρησιμοποιούμε γιατί ο υπολογιστής κάνει καινούργιες εγγραφές από πάνω..
Αν έχεις κάνει 2 φορμάτ μπορεί να σβήσανε οι φωτογραφίες,, ίσως πρέπει να απευθυνθεί σε επαγγελματίες κλπ, θέλουν λεφτά και μάλλον το αποτέλεσμα δεν είναι εγγυημένο,, προπληρωνεις.
-
Ο/H gvoi έγραψε:
πλεον δεν κατεβαζει το update,βγαζει error whille downloading MD5 sum does not match... -
επειδη δεν μπορω να δω την rom μεσω του twrp,με τον παρακατω οδηγο θα βγαλω ακρη,να απαντησει καποιος που γνωριζει παρακαλω μη καουμε παλι!
Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method) -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ποια app δεν φορτώνει. Ένα κρυπτογραφημένο τηλέφωνο όταν κάνουμε wipe data αυτό κάνει format
Στάλθηκε από το MI 9 μου
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0