Mi9 πρώτες εντυπωσεις
- 

- 

- 

- 

- 

έχει κολλήσει το κουμπί της έντασης λογικά. Δες αν απλά κάνει κλικ σαν κουμπί.Ο/H sakas1989 έγραψε:αυξάνει μόνο του συνέχεια την ένταση και ανάβει και τον φακό

Μπορεί να έχει βραχυκυκλώσει.
- 

όχι δουλεύει απλά συνέχεια ανεβάζει μετά ανοίγει το κινητό τον φακό μετά σταματάει για λίγο μετά άντε τα ίδιαΟ/H geoanto555 έγραψε:
 έχει κολλήσει το κουμπί της έντασης λογικά. Δες αν απλά κάνει κλικ σαν κουμπί.Μπορεί να έχει βραχυκυκλώσει.Ο/H sakas1989 έγραψε:αυξάνει μόνο του συνέχεια την ένταση και ανάβει και τον φακό

- 

- 
			Ξέχασα να αναφέρω ότι κάνει και τέσσερις με πέντε φορές την ημέρα επανεκκίνηση
- 

- 
			Είχα θέμα με την μπαταρία την άλλαξα έβαλα μία από το AliExpress nohon πρίν κάνα 2 μήνες και τώρα από 19 % πάει 0 έχετε καμία να μου προτείνετε να αντέχει περισσότερο;
- 

Έχω μια ίδια αλλά δεν την έχω χρησιμοποιήσει .Εν θες στη χαρίζω,ή όποιος άλλος εκφράσει ενδιαφέρονΟ/H sakas1989 έγραψε:Είχα θέμα με την μπαταρία την άλλαξα έβαλα μία από το AliExpress nohon πρίν κάνα 2 μήνες και τώρα από 19 % πάει 0 έχετε καμία να μου προτείνετε να αντέχει περισσότερο;

- 

Καλημέρα. Θα μπορούσες να μου πεις αν με την Nohon είχες γρήγορη φόρτιση?Ο/H sakas1989 έγραψε:Είχα θέμα με την μπαταρία την άλλαξα έβαλα μία από το AliExpress nohon πρίν κάνα 2 μήνες και τώρα από 19 % πάει 0 έχετε καμία να μου προτείνετε να αντέχει περισσότερο;

Ευχαριστώ
- 

Μοιραστείτε- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0