Το τηλ είναι κολλημένο στο Redmi logo μόνο, η βγάζει και τις τελιτσες που πάει να μπουταρει κ μετά κάνει λούπες?? Κοίτα αν θες στείλε Μ ένα μνμ να το δούμε με ένα auth acces tool κάποια στιγμή που θα μας βολεύει κ τους 2Ο/H Alkispappas έγραψε:
Μετά από wipe data τα ίδια δυστυχώς.
Αυτή την προειδοποίηση,για bootloop δηλαδή ,μου την έδωσε και το πρόγραμμα πριν φλασαρω εξάλλου.
Τα no auth files τα έβαλα στην rom όταν προσπάθησα να κάνω edl flash και είμαι σίγουρος πως μου είχε ζητήσει auth account όταν πήγα να φλασαρω παλιότερα (δεν είναι η πρώτη φορά ).
Θα δοκιμάσω και με τον τρόπο που προτείνεις στο video στο πρωτο.αου ποστ και θα επανέλθω.
Έχω επίσης δοκιμάσει και με 2007,2008 και beta.
Υ.Γ. του ξαναδοκίμασα με του 2008 και εννοείται firehose files και με σταμάτησε ζητώντας μου auth account... To ξαναφλασαρα με το xmt2 γιατί το παιδεψα πολύ εχθές και τίποτα (κανει αυτόματα wipe data ).Δοκίμασα επίσης με το edl και αλλα καλώδια αλλά τζίφος. Εδώ να πω πως το κινητο λουπαρε μετά απο αλλαγή οθόνης και αυτό μου κανει τρομερή εντύπωση και δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να συσχετίζεται.
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk